Caz șocant în Iași! Un bărbat a fost omorât pentru 10 lei

Publicat: 20/12/2018 | 17:25
Caz șocant în Iași! Un bărbat a fost omorât pentru 10 lei

Caz șocant în Iași! Un bărbat a fost omorât de vecinul său pentru 10 lei. La câteva zile după incident, victima și-a găsit sfârșitul în spital.

Incidentul a avut loc la jumătatea lunii octombrie, iar atacatorul a fost arestat inițial într-un alt dosar de tâlhărie. Un individ de 16 ani a observat un vecin care mergea spre casă şi l-a urmărit. Când omul a ajuns în apropierea casei, agresorul l-a ajuns din urmă şi l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în cap. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN BOTEZATU A FOST LOVIT ŞI TÂLHĂRIT LA BRĂILA! HOŢII L-AU ATACAT ŞI I-AU FURAT TOT!)

Victima a încercat să scape de agresor, dar acesta l-a pus la pământ din mai multe lovituri. Apoi l-a buzunărit și a plecat cu singurii bani pe care îi avea în buzunar, 10 lei, relatează ziaruldeiasi.ro. Bărbatul bătut, în vârstă de 56 de ani, a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. A murit însă câteva zile mai târziu. Agresorul a fost arestat pentru infracţiunile de omor, tâlhărie calificată şi violare de domiciliu.

Un alt caz a avut loc în Tulcea

Un taximetrist din Tulcea a ajuns în spital, fiind în stare gravă, după ce a fost atacat, bătut și tâlhărit, fiindu-i furat autoturismul. Bărbatul a stat câteva ore în ger, fiind găsit de un trecător.

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul a fost găsit înghețat și plin de sânge, pe marginea unui drum din municipiul Tulcea, de către un trecător care a sunat la 112. Primele informații arată că taximetristul a luat un client care l-a atacat și, după ce l-a bătut, l-a aruncat din mașină și apoi și-a continuat drumul. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Ulterior, în timp ce se deplasa pe strada Barajului din municipiu, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara drumului și a urcat un mal de pământ. După accident, atacatorul a abandonat autoturismul şi a fugit. (CITEȘTE ȘI: ELEVĂ DE LICEU DIN HUNEDOARA, SPITALIZATĂ DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE FRATELE UNEI COLEGE)

Taximetristul, care se pare că a stat câteva ore în ger, a suferit un șoc și este confuz, fiind internat în Spitalul Județean de Tulcea. Din cauza stării sale, anchetatorii nu au reușit pentru moment să afle cum s-au petrecut exact faptele. Ei au deschis o anchetă, fiind făcute cercetări pentru tâlhărie şi furt calificat, dar încadrarea ar putea fi schimbată în funcţie și de evoluția stării de sănătate a taximetristului. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...