Ce a discutat Cristian Țânțăreanu cu fostul comentator sportiv Cristian Țopescu, cu doar câteva săptămâni înainte să moară

Autor: Alina Nistor
Publicat: 16/05/2018 | 12:43

Cristian Țânțăreanu a fost unul dintre oamenii apropiați și de suflet ai fostului comentator sportiv, Cristian Țopescu. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Însă… nimeni nu avea să prevestească faptul că cei doi vor avea parte de o ultimă conversație, în urmă cu doar câteva săptămâni. (CITEȘTE ȘI: TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT A LUI CRISTIAN ȚOPESCU VA FI DEPUS ÎN CLĂDIREA TVR)

Cristian Țopescu și-a sunat prietenul cu doar câteva săptămâni înainte să moară. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI GICĂ HAGI, DUPĂ MOARTEA LUI CRISTIAN ȚOPESCU! CĂPITANUL „GENERAȚIEI DE AUR”, ÎN LACRIMI)

„M-a sunat de ziua mea, acum, în aprilie ca să-mi zică „La mulți ani!” și să-mi ureze toate cele bune așa cum obișnuia s-o facă în fiecare an. Nu prea ne-am văzut în ultima vreme. Am fost în Romexpo când a fost lansată cartea dedicată lui în noiembrie, anul trecut. I-am invitat apoi pe toți la mine, în Corbeanca, însă el nu a venit. Probabil se simțea rău din cauza bolii. Am băut noi în cinstea lui.”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu pentru CANCAN.RO.

Cristian Țânțăreanu, amărât din cauza pierderii prietenului său

Vestea morții legendarului comentator sportiv l-a întristat pe Cristian Țânțăreanu și încă nu îi vine să creadă că este adevărat. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Mare păcat! A trăit oricum din plin. N-am auzit pe nimeni să spună ceva de rău despre el. N-are nimeni ce să spună de rău despre el. A fost o mare valoare! Pleacă toți oamenii buni, pe rând! Păcat!”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu pentru CANCAN.RO.

Cristian Țopescu și-a prevestit sfârșitul?

Bolnav de ceva vreme de diabet, prezența lui Cristian Țopescu la diverse evenimente a fost din ce în ce mai rară. La finalul anului trecut, fostul comentator sportiv a fost prezent la lansarea volumului interviu „La microfon, Cristian Țopescu”, semnat de Horia Alexandrescu. Alaturi de Horia Alexandrescu, legendarul comentator sportiv a ținut un discurs emoționant de parcă și-ar fi presimți sfârșitul. (VEZI ȘI: CAUZA MORȚII LUI CRISTIAN ȚOPESCU. DIAGNOSTICUL MEDICILOR DE LA ELIAS: ”STOP CARDIORESPIRATOR!”)

„Cu siguranță pentru mine aceasta va fi ultima carte. Ne vom întâlni poate la alte lansari, dar eu nu voi mai scrie o alta.”, a spus atunci Cristian Țopescu.

Citește și...