Reacția lui Gică Hagi, după moartea lui Cristian Țopescu! Căpitanul „Generației de Aur”, în lacrimi

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 11:00

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a transmis un mesaj de consoleanţe, după moartea marelui comentator sportiv Cristian Ţopescu. „Regele” crede că România pierde un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit şi un patriot. Moartea lui Cristian Țopescu l-a îndurerat profund pe căpitanul „Generației de Aur”, pe care îl leagă numeroase amintiri frumoase de regretatul comentator sportiv. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Actualul manager al FC Viitorul a ataşat mesajului şi un clipuleţ în care Cristian Ţopescu îi comentează celebrul gol împotriva Argentinei de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994. Fostul comentator sportiv a murit, marţi (15 mai), în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias, în urma unui stop cardiorespirator. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

„România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămâne vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Topescu!”, a scris Gică Hagi pe pagina sa de Facebook.

Momentul în care Cristian Țopescu îi comentează celebrul gol al lui Hagi, la  World Cup 1994

Cristian Topescu

Romania pierde astazi un om de o valoare imensa, un profesionist desavarsit, un patriot.Vocea lui Cristian Topescu va ramane vie si inconfundabila.Odihneste-te in pace, Cristian Topescu!_______________________________Rest in peace, Cristian Topescu!? TVR1

Publicată de Gheorghe Hagi pe 15 Mai 2018

Şi pagina campioanei României i-a adus un omagiu fostului comentator sportiv: „FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Cristian Ţopescu, fostul comentator, reporter sportiv şi realizator de emisiuni sportive. Conducerea campioanei României transmite sincere condoleanţe şi putere familiei fostului mare comentator sportiv, cel care a inspirat generaţii de jurnalişti, de a găsi puterea pentru a depăşi acest moment”.

Citește și...