Gest incredibil de frumos făcut de Anamaria Prodan, imediat după ce și-a înmormântat mama

Publicat: 21/04/2018 | 17:27

Năucită de durerea pierderii mamei, celebra impresară nu a uitat însă că în aceeași zi tristă cineva aștepta un gând bun de la ea. Una dintre fiicele ei, Rebecca, a împlinit în aceeași zi vârsta de 19 ani. 

Anamaria Prodan trece probabil prin cel mai greu moment din viața ei, după ce și-a pierdut mama, răpusă de o boală gravă. În ultima perioadă a stat tot timpul alături de ea prin spitale, însă nu i-a suflat o vorbă despre diagnostic. A protejat-o, astfel încât organismul ei să lupte cu toate forțele împotriva afecțiunii de care suferea. Din păcate, organismul nu a mai ajutat-o, iar Ionela Prodan s-a stins din viață pe data de 16 aprilie. Citește și IONELA PRODAN A MURIT. S-A STINS FĂRĂ SĂ ȘTIE PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ CĂ.. 

Gest incredibil făcut de Anamaria Prodan, după înmormântare

Coincidența face ca pe data 19 aprilie, când s-a decis și înmormântarea ei, să fie și ziua de naștere a Rebeccăi, uneia dintre nepoate, care a împlinit 19 ani. Mama ei, Anamaria Reghecampf, nu a uitta de asta, deși s-a chinuit din răsputeri ca funeraliile mamei să iasă perfect. Și au ieșit. Imediat după asta ea i-a transmis și public fiicei ei ”La mulți ani”, dar și cât de mult o iubește.

Prietenii virtuali i-au transmis și ei mesaje cu tot felul de urări, dar au și încurajat-o pe impresară să depășească clipele grele prin care trece.

“Mulți ani frumoși pentru rebecca, iar ție puterea de a trece peste încercările vieții!”, “Să îți trăiască copilașii, Ana, sunteți o familie minunată. Dumnezeu să îți dea putere și să nu uiți că mama ta vrea să te vadă o luptătoare și o puternică în continuare. Să nu bagi răutățile și lumea rea în seamă”, i-au transmis internauții Anamariei Prodan.

MESAJUL EMOȚIONANT PE CARE ANAMARIA PRODAN L-A POSTAT DUPĂ MOARTEA MAMEI SALE: ”DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”

ULTIMUL INTERVIU AL IONELEI PRODAN: ”ANAMARIA DIN «GRASĂ» NU MĂ SCOTEA!”

IONELA PRODAN ȘI-A FĂCUT TESTAMENTUL CU MULT TIMP ÎNAINTE SĂ MOARĂ! CUM ȘI-A ÎMPĂRȚIT AVEREA

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE IONELA PRODAN FĂCUTE DE UN POLITICIAN CARE-I FUSESE APROPIAT: ”MI-A SPUS CĂ EA…”

Ultima emisiune a lui Dan Negru alături de Ionela Prodan. Întâmplarea plină de haz de pe platoul de filmare

IONELA PRODAN NU ȘI-A CUNOSCUT NICIODATĂ TATĂL. DRAMA ASCUNSĂ A CÂNTĂREȚEI

CUM A SCRIS IONELA PRODAN CEL MAI CUNOSCUT CÂNTEC AL EI, „DIN BUCATA MEA DE PÂINE” | VIDEO

IONELA PRODAN, DESPRE IUBIRE: ”N-AM TRĂIT-O NICIODATĂ”

IONELA PRODAN A MURIT ÎN BRAȚELE FIICEI EI

CE I-A SPUS IONELA PRODAN CORNELIEI CATANGA, ÎNAINTE SĂ MOARĂ

IONELA PRODAN, CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM PE ACORDURILE UNEI MELODII DE DESPĂRȚIRE! ANA A HOTĂRÂT CE ARTISTĂ VA CÂNTA LA ÎNMORMÂNTAREA MAMEI SALE

S-A AFLAT CU CE A FOST ÎMBĂCATĂ IONELA PRODAN: “E ATÂT DE FRUMOASĂ” 

Citește și...