Ionela Prodan a murit în brațele fiicei ei

Publicat: 17/04/2018 | 16:59

Anamaria Reghecampf trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce mama ei, artista Ionela Prodan a încetat din viață. Pentru că a fost tot timpul alături de ea, prietena cea mai bună a impresarei, Denisa Nechifor, a vorbit despre ultimele clipe din viață a cântăreței. 

Ionela Prodan  a murit ieri, 16 aprilie, la Spitalul Elias din Capitală, și foarte puține au fost detaliile despre evoluția stării ei medicale. Și asta pentru că nici măpcar ea nu-și știa diagnosticul. Fiica ei, Anamaria Reghecampf, a încercat s-o protejeze și s-o determine să lupte cu toate puterile pentru viața ei, fără să știe cât de gravă este boala. Ultima lună a petrecut-o mai mult în spital, iar celebra impresară a fost nedezlipită de mama ei. Chiar și în pragul morții, la ultima suflare, Ana ei dragă a ținut-o de mână și nu a lăsat-o singură.

“Eu sunt aici pentru ea, pentru Anamaria. Ea este foarte tare, se aștepta cumva. Nu ai cum să te pregătești 100%, însă cumva se aștepta. Mama ei a murit în brațele ei, cu ea în mână. Ultimul an a fost o luptă, au făcut tot să aibă o ultima perioadă frumoasă. I-a făcut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu știa ce se întâmplă. Ea arată foarte bine, avea foarte mare grijă de ea. Era un model de demnitate, își dorea să arate impecabil, să se îmbrace impecabil. Avea grijă de tot, era foarte activă”, a povestit Denisa Nechifor pentru emisiunea lui Teo Trandafir.

Ionela Prodan a murit în spital

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie,  după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio respirator.

Citește și: LANȚ DE BLESTEME ÎN JURUL FAMILIEI IONELEI PRODAN

Citește și...