Lanț de blesteme în jurul familiei Ionelei Prodan

Publicat: 17/04/2018 | 12:20

Asemenea mamei ei, Ionela Prodan și-a pierdut primul soț, pe Traian Tănase, când era foarte tânără. Însă coincidențele macabre nu se opresc aici. După ce artista a scăpat cu viață ca prin minune dintr-un accident de mașină, prima soție a lui Tănase a murit, culmea, într-un astfel de accident. 

Ionela Prodan a povestit în timpul vieții despre o experiență paranormală pe care a trăit-o, atunci când, în urma unui accident de mașină, automobilul a luat foc, iar ea  a fost salvată de Dumnezeu. Artista susținea că atunci l-a văzut la față și că a întors-o pe pământ pentru a avea grijă de Anamaria care avea aproximativ doi ani jumătate la acea vreme. Urmăriți parcă de blestemul accidentelor, am aflat că și prima soție a lui Traian Tănase (n.r. primul soț al Ionelei Prodan) a murit într-un accident de mașină. În 2015, fiica ei, Anamaria Reghecampf a văzut și ea moartea cu ochii. Se afla în autoturism alăpturi de soțul ei, și pentru că a adormit la volan a intrat într-un parapet. Cei doi au scăpat însă cu răni ușoare.  Ce nu șltiu mulți este că asemenea mamei sale, Ionela Prodan a rămas văduvă de tânără, după ce soțul său a murit în urma unui infarct.

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie,  după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio respirator.

 

 

Citește și...