Ce ascundea de fapt Joshua Castellano în seiful furat din vila lui

Publicat: 24/12/2018 | 14:08
Ce ascundea de fapt Joshua Castellano în seiful furat din vila lui

Răsturnare de situație în cazul jafului de un milion de euro căruia i-a căzut victimă afaceristul italian Joshua Castellano, supranumit ”Regele vieții de noapte” și nu doar pentru că este un devorator de șampanii scumpe Armand de Brignac! Lista suspecților s-a extins, iar milionarul nu-i exclude din schemă nici măcar pe membrii familiei.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a obținut detalii în exclusivitate despre acest caz! 

Ce poate fi mai rău decât să-ți găsești casa golită de hoți în prag de sărbători? Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo, dar și a altor afaceri locale, a avut un șoc să descopere că seiful în care își ținea toate lucrurile de valoare a dispărut!

Evident, a chemat Poliția și s-a început ancheta în acest jaf spectaculos în care se vorbește despre bunuri de 1 milion de euro care au fost furate fără prea multe urme lăsate în spate.

Între timp, CANCAN.RO, site-ul nr. 1din România a urmărit evoluția cazului și a obținut detalii uluitoare despre felul în care s-a acționat, dar mai ales despre cercul de suspecți.

Așadar, sursele noastre susțin că Joshua Castellano a declarat inițial că depozita în seif ceasuri de valoare, plus un colier Cartier. Hoțul (sau hoții) au plecat doar cu seiful… suspect fiind faptul că aveau la vedere și un ceas Rolex Daytona care aparține logodnicei sale, dar acesta nu a fost furat! 

Asta arată că hoțul/hoții au vrut cu ardoare acel seif, fără să le pese de altceva în jur, ceea ce ar putea să însemne că în el mai erau și alte lucruri despre care Joshua Castellano nu a vorbit. 

În acest context, lista suspecților nu exclude nici măcar membrii familiei!

Vă reamintim anunțul făcut de Poliție în acest caz, duminică, la scurt timp după producerea jafului:

În această dimineață, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri.  La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului.
Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)