E “jaful anului” în România! Hoții au furat 1.000.000 € din casa celebrului Joshua Castellano!

Publicat: 23/12/2018 | 12:27

După ce clubul i-a ars din temelii, anul trecut, Joshua Castellano a mai primit o lovitură grea!  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că hoții i-au spart casa și au furat tot ce le-a picat în mână. Polițiștii se află la fața locului pentru anchetă și probe care să-i conducă spre despistarea tâlharilor. 

UPDATE Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, hoții ar fi sustras bijuterii, ceasuri și bani cash de peste un milion de euro! Rămâi pe site-ul nr. 1 din România ca să afli noi detalii-bombă!

Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din București, Joshua Castellano are parte de mai multe provocări în ultima perioadă. După ce clubul i-a ars în totalitate, în circumstanțe rămase încă neelucidate,  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că acum s-a trezit cu casa spartă de hoți!

Prăduitorii au acționat cel mai probabil într-un grup mai mare, altfel nu se explică cum au putut să fure cam tot ce le-a picat în mână. Practic i-au golit casa italianului!

Evident, primul lucru pe care Joshua l-a făcut a fost să sune la Poliție. Acum, anchetatorii se află la fața locului, adună date și preiau probe care să-i conducă spre făptași.

Redăm mai jos informațiile primite de la Poliție în acest caz:

În această dimineață, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri.  La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului.
Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului”.

Pentru cei care nu știu, Joshua Castellano este unchiul lui Vicenzo Castellano, fostul soț al Antoniei.

Anul trecut i-a ars clubul Bamboo

În luna ianuarie a anului trecut, Clubul Bamboo, deținut de Joshua castellano,  a ars din temelii. Din localul exclusivist nu mai rămăsese decât un morman de fiare, moloz și cenușă. Câteva sute de persoane se aflau în club în momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, nimeni nu a murit, dar 44 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost analizate posibilităţile tehnice de continuare a cercetării la faţa locului de către procurorii criminalişti de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi ofiţerii de poliţie de la Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic din Poliţia Capitale. Au avut loc consultări repetate la locul producerii incendiului cu specialişti de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Joshua Castellano nu s-a lăsat doborât și l-a reconstruit de la zero.

 

 

 

Citește și...