Ce avere a lăsat în urmă Hanibal Dumitrașcu. Cât încasa, lunar, din salariu

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 20/05/2018 | 16:30

Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, la vârsta de 54 de ani. Cunoscutul psiholog era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate.

Conform declarației de avere completată în urmă cu patru ani, Hanibal Dumitrașcu deține două apartamente, unul la București, celălalt la Râmnicu Sărat, și o mașină. În dreptul datoriilor erau trecute trei credite la bănci a căror valoare totală era de 125.000 lei.

La rubrica veniturilor, psihologul a scris suma de 45.000 de lei, încasată ca profesor universitar și 15.000 de lei, din funcția de consilier. În total, Hanibal Dumitrașcu câștiga 60.000 de lei anual.

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Citește și...