Hanibal Dumitrașcu a murit, la vârsta de 54 de ani

Publicat: 20/05/2018 | 16:10

Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, la vârsta de 54 de ani. Cunoscutul psiholog era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate, potrivit unor surse medicale.

Hanibal Dumitrașcu a murit. Cauza morții, un accident vascular

Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu, invitat aproape zilnic la TV, a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu o săptămână. Starea acestuia a fost critică timp de câteva zile, după ce medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale. Hanibal Dumitrascu ar fi suferit un accident vascular, după ce în urmă cu doar câteva zile i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital.

Psihologului Hanibal Dumitrașcu i s-a făcut rău în cursul zilei de joi. Acesta a căzut pe stradă și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din București. Medicii l-au băgat de urgență în sala de operație, dar starea lui a rămas critică și după finalizarea intervenției. Surse medicale susțin că acesta s-a zbătut între viață și moarte după ce a fi suferit un accident vascular. Hanibal Dumitrașcu mai suferă și de alte afecțiuni, printre care și diabet.

Cu câteva ore înainte de accidentul vascular, psihologul era într-o stare foarte bună și nimeni nu avea să prevestească necazul ce avea să-l lovească. Hanibal Dumitrașcu a fost invitat la România TV într-o emisiune.

CE AVERE A LĂSAT ÎN URMĂ HANIBAL DUMITRAȘCU. CÂT ÎNCASA, LUNAR, DIN SALARIU

Biografia lui Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Din anul 2006, a fost conferențiar universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, unde fusese înainte lector universitar din 1995. De asemenea, era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere în Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

În calitate de cadru didactic universitar (preparator, asistent, lector, conferentiar) a desfăşurat o intensă activitate în direcţia unui demers permanent de pregătire profesională şi ştiinţifică în aşa fel încât a răspuns cerinţelor de exigenţă specifice mediului universitar. A publicat cărţi, cursuri, articole dar şi interviuri în presa scrisă, radio, televiziune. A participat la realizarea unor proiecte de cercetare aplicată în domeniile specifice asistenţei sociale şi socio – umanului. Totodată, Hanibal Dumitrașcu a colaborat în calitate de cadru didactic şi cu Universitatea de Medicină ”Carol Davilla” din Bucureşti şi cu Universitatea IRECSON, Bucuresti. Activitatea didactică în cadrul Catedrei de Asistenţă Socială a însemnat şi îndrumarea de-a lungul anilor a lucrărilor de licenţă a studenţilor de la toate secţiile de Asistenţă Socială ale Universităţii din Bucureşti.

HANIBAL DUMITRAȘCU A FOST OPERAT DE URGENȚĂ! PSIHOLOGUL SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

Hanibal Dumitrașcu era căsătorit și avea două fiice

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urmă o soție două fiice, Maria și Ioana, care i-au fost alături psihologului până în ultima clipă. aMaria a studiat Psihologie și Știintele Educatiei, dar a absolvit și Facultatea de Litere din Bucuresti. Ioana are o înclinație către natură, animale și călătorii, scrie wowbiz.ro.

CUM ARĂTA HANIBAL DUMITRAȘCU ÎN TINEREȚE. IMAGINI RARE | FOTO

Citește și...