Ele sunt fiicele și soția lui Hanibal Dumitrașcu. Una dintre ele a făcut Psihologia

Publicat: 20/05/2018 | 19:55

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminică dimineață, la varsta de 54 de ani. Cunoscutul psiholog era tatăl a două fete. Iată cine sunt fiicele și soția lui Hanibal Dumitrașcu.

Una dintre fiicele lui Hanibal Dumitrașcu îl urmează în carieră

Hanibal Dumitrașcu avea două fiice, iar una dintre ele îi va călca pe urme. Maria, cea mare, ii urmeaza in cariera. A facut Psihologia si are un master in Psihotraumatologie si asistare psihologica. Ioana, celalta fiica, urmeaza sa fie medic veterinar, potrivit wowbiz.ro.

Hanibal Dumitrașcu era căsătorit cu Mirela și împreună formau o familie admirată de toți.

CE AVERE A LĂSAT ÎN URMĂ HANIBAL DUMITRAȘCU. CÂT ÎNCASA, LUNAR, DIN SALARIU

Cauza morții lui Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, la vârsta de 54 de ani. Cunoscutul psiholog era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate, potrivit unor surse medicale. Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu, invitat aproape zilnic la TV, a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu o săptămână. Starea acestuia a fost critică timp ce câteva zile, după ce medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale. Hanibal Dumitrascu ar fi suferit un accident vascular, după ce în urmă cu doar câteva zile i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital.

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Citește și...