Ce gluma… nesarata! Vezi ce cadou a primit primarul Piedone de Craciun! Fiul lui a fost „făptasul”

Publicat: 28/12/2013 | 00:28

Edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a primit un cadou inedit din partea fiului sau Vlad. El a vrut sa-i faca o gluma tatalui sau, iar de Craciun i-a luat o fantana de ciocolata. Din nefericire, el nu poate gusta pentru ca regimul nu ii permite

Piedone si nora sa, Loredana
Piedone si nora sa, Loredana

“Craciunul l-am facut acasa, in familie. De asemenea, de Craciun a fost si ziua mea de nume. Nu am primit nimic iesit din comun, dar fiul meu mi-a luat o mini fantana de ciocolata calda, e cat o sticla de vin. Mi-a trimis-o la misto, ca stie ca nu am voie”, ne-a spus, razand, Cristian Popescu Piedone.

Piedone ne-a spus ca atunci cand va ajunde la 100 de kilograme va arata ca un manechin
Piedone ne-a spus ca atunci cand va ajunde la 100 de kilograme va arata ca un manechin

De asemenea, edilul ne-a spus ca dupa Sarbatori el isi va face si operatia de indepartare a pielii ramase dupa interventia chirurgicala pe care a facuta anul trecut pe 26 august. El a reusit sa slabeasca 85 de kilograme, iar cu ajutorul acestei interventii va mai slabi inca 15 kilograme.

Edilul a impartit vineri cd-uri cu colinde
Edilul a impartit vineri cd-uri cu colinde

Piedone a mers vineri in Oraselul Copiilor pentru a face o surpriza celor mici, dar si bunicilor prezenti. El a impartit celor aflati la locul de joaca de aici zeci de cd-uri cu colinde.

“Nu cred ca exista ceva mai de pret pe lume decat copiii, asa ca a treia zi de Craciun am ales sa o petrec in mijlocul lor, in noul loc de joaca din Oraselul Copiilor, unde le-am daruit cd-uri cu colinde”, ne-a mai spus edilul sectorului 4. (A.S.)
 

Citește și...