CE mesaj a primit Tavi Clonda din partea familiei Regale! Majestatea Sa Margareta doreşte o întâlnire cu artistul

Publicat: 07/02/2018 | 15:26
CE mesaj a primit Tavi Clonda din partea familiei Regale! Majestatea Sa Margareta doreşte o întâlnire cu artistul

Tavi Clonda a participat la semifinala Eurovision, unde a cântat o melodie compusă în memoria Regelui Mihai I, trecut în nefiinţă anul trecut, în decembrie. La scurt timp, Familia Regală i-a transmis un mesaj artistului, iar Majestatea Sa Margareta vrea să-l cunoască pe soţul Gabrielei Cristea.

„’King’, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României. Nu este pentru prima oară când tânăra generaţie se regăseşte în idealurile, valorile şi principiile Regelui Mihai şi ale Casei Regale a României. Ne bucurăm să vă împărtăşim videoclip-ul acestui cântec şi să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, şi pe cei care au luat parte la desăvârşirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma şi Denisa Demian. Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul ‘King’ şi să le mulţumească personal”, este mesajul transmis de Familia Regală. „Mulţumiri Familiei Regale!”, a transmis Tavi Clonda.

Se simte bine în rolul de tătic

Tavi Clonda este mândru că are o soţie frumoasă şi o fetiţă care creşte şi îi uimeşte pe zi ce trece. „Am o prinţesică şi o regină acasă. (…) Îi place televizorul fetiţei. Începem să ne pregătim pentru botez. O să fie după Paşte, să treacă postul, să fie puţin mai cald, să fie un început de primăvară. La început eram mai panicaţi. Cu timpul… A crescut şi ea. Gabi stă mai mult cu Victoria şi e normal să ştie mai multe lucruri. Nu exagerăm cu panica, dar avem o grijă, să respire noaptea, să nu fie înfundată pe nas. Doarme cu noi în cameră şi ne gândim dacă o să facem şi camera ei. Noi încercăm să fim o echipă. Nu e plângăcioasă, e cuminţică. Mai urlă şi ea uneori. E un fel de cântat. Mami spune că o să fie o artistă. (…) Da, folosim suzeta. Nu am fost de acord, dar a trebuit”, a declarat Tavi Clonda.

Citește și...