Ce mesaj a transmis Ana Maria Pantaze azi, după ce a luat trofeul de la Românii au Talent

Publicat: 01/06/2019 | 14:43

Ana Maria Pantaze a transmis public un mesaj în această după-amiază, făcând referire la trofeul câștigat la “Românii au Talent”, sezonul #9suprem. Apropiații și fanii artistei au reacționat imediat și i-au lăsat nenumărate comentarii la postare.

Citește și: Ana Maria Pantaze, cu inima frântă după ce a câștigat Românii au Talent. A vorbit cu ochii în lacrimi despre Emma Neagu, gimnasta răpusă de cancer

Mesajul transmis de Ana Maria Pantaze, după ce a luat trofeul de la “Românii au Talent”

Astăzi, la mai bine de 10 ore de când a câștigat finala show-ului de talente de la Pro TV și a transmis primul mesaj: “Sunt încă în stare de șoc, vă mulțumesc din tot sufletul meu pt susținere si aprecieri!”, Ana Maria Pantaze a mai așternut pe Internet câteva cuvinte emoționante.

Citește și: Andra Măruță, prima reacție după ce Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talent

“Putere! Asta am simțit aseară (n.r.: vineri, 31 mai). Și am simțit-o prin toți porii. V-am simțit pe toti alături de mine și asta m-a ajutat să fiu prezentă și să dau totul. Am simțit că este responsabilitatea mea să nu vă dezamăgesc, că este responsabilitatea mea să vă reprezint pe voi și trăirile voastre. Mă înclin de milioane de ori și vă mulțumesc de tot atâtea ori” este mesajul scris de Ana Maria Pantaze astăzi, în jurul prânzului, pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Scandal după ce Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talent. Ce NU s-a văzut la Pro TV

“Mi-au dat lacrimile, o interpretare ireproșabilă, succes mai departe!”, “Îmi pare bine că ai câștigat tu, chiar mi-am dorit asta, dar să știi că ai fost votată după prestațiile din trecut! Mie aseară nu prea mi-a plăcut, prea te-au schimbat, nu mai erai tu fata cea simplă pe care am cunoscut-o în preselecții”, “Vino și la «Vocea României», o să câștigi și acolo, ai să vezi 😘😘😘”, “Felicitări! Meritul este al tău, noi, cei de acasă, doar am confirmat că talentul este mai presus de orice”, “Sincere felicitări! Chiar dacă în noaptea finalei peste localitatea mea a fost o furtună groaznică și am rămas 22 de ore fără electricitate, iar în bateria telefonului nu mai aveam decât 6% curent, chiar dacă nu am avut posibilitatea să vă văd evoluând în finală, tot v-am votat, pentru că am știut cui trimit votul. Felicitări pentru câștigarea concursului și mult succes într-o viitoare carieră muzicală!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea câștigătoarei de la “Românii au Talent” 2019.
Citește și...