Ana Maria Pantaze, cu inima frântă după ce a câștigat Românii au Talent. A vorbit cu ochii în lacrimi despre Emma Neagu, gimnasta răpusă de cancer

Publicat: 01/06/2019 | 14:12

Ana Maria Pantaze are inima frântă, deși a obținut titlul de cel mai talentat român și marele trofeu de la îndrăgitul show difuzat la Pro TV. În cadrul unui interviu oferit la scurt timp după încheierea finalei de la “Românii au talent” în care a vorbit cu ochii în lacrimi despre Emma Neagu, gimnasta răpusă de cancer.

Citește și: Ultima postare făcută pe Facebook de Emma Neagu de la Românii au Talent înainte să moară

Câștigătoarea de la “Românii au talent”, mărturii emoționante despre Emma Neagu

De multe ori în timpul concursului de talente de la Pro TV s-au legat prietenii între participanți. Ana Maria Pantaze a fost impresionată de talentul gimnastei Emma Neagu și de povestea tristă… iar vestea că adolescenta a pierdut lupta cu cancerul pentru viață a doborât-o. În urmă cu câteva ore, câștigătoarea de la “Românii au talent” a dat un interviu în care a făcut câteva mărturisiri despre Emma Neagu la care a spus că se gândește: “E vorba de o fată, care trebuia să fie pe scenă și care m-a emoționat. Chiar nu merita…”.

Citește și: Scandal după ce Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talent. Ce NU s-a văzut la Pro TV

Ana Maria Pantaze, despre câștigarea trofeului de la “Românii au talent”

Nu mă vedeam aici. Pentru că am făcut un pas care a fost greu pentru mine dar, împinsă de la spate, am reușit. Contează foarte mult să ai curaj. Mulțumesc celor de acasă pentru că au avut încredere în mine, m-au votat și au ținut cu mine, a declarat Ana Maria Pantaze, relatează protvplus.ro.

Citește și: Ce vrea să facă Ana Maria Pantaze cu cei 100.000 de EURO de la Românii au talent

 

Citește și...