Ce s-a întâmplat în restaurantul în care Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-ar fi certat

Publicat: 13/10/2017 | 08:11

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost surprinşi în timp ce păreau că se ceartă, la ieşirea dintr-un restaurant din Capitală. Au apărut imagini în care actriţa se dă jos din maşină supărată, iar iubitul ei se dă jos după ea. 

S-a spus că Matei Stratan ar fi bruscat-o pe Mădălina Ghenea, dar cei care au fost în restaurant susţine că nu a fost vorba de aşa ceva. (VEZI ŞI Mădălina Ghenea, ceartă cu Matei Stratan în mijlocul străzii! Iubitul ar fi bruscat-o în public

Se pare că pe tot parcursul cinei, Mădălina şi logodnicul ei au vorbit despre achiziţionarea unei locuinţe noi. Modelul şi omul de afaceri îşi doresc să-şi cumpere două apartamente, fiecare cu al lui, dar vor să fie unite între ele. ( VEZI ŞI Prima reacţie a Mădălinei Ghenea după ce s-a spus că ar fi fost bruscată în stradă de Matei Stratan)

Mădălina şi Matei au venit în restaurant, dar nu pentru o cină obişnuită. Aveau pe masă planul unei case şi vobeau despre achiziţionarea ei împreună” a declarat o sursă din restaurantul în care au fost surprinşi cei doi, pentru „Agenţia VIP”.

„Ei caută două apartamente pe care să le unească, fiecare cu investiţia lui”, a spus altă sursă, de data aceasta de la imobiliare.

 

Citește și...