Ce spun astrele despre anul 2014! „O sa fim in continuare preocupati de…”

Publicat: 11/12/2013 | 15:48
Ce spun astrele despre anul 2014! „O sa fim in continuare preocupati de…”

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la ProTV a facut deja previziunile pentru anul 2014. Acesta urmeaza sa fie un an foarte bun pentru cei aflati in zodia Rac si Leu

Ce pun la cale zodiile in 2014? La ce sa ne asteptam?
O sa fim in continuare preocupati de casa, de familie si de copii in prima jumatate a anului. In cea de-a doua parte a anului vor fi accente pe creativitate, pe dorinta de a fi impliniti din punct de vedere sentimental, de a aduce pe lume un copilas sau ne vom preocupa mai mult de noi insine, sa ne cultivam un hobby, sa ne descoperim noi calitati, sa avem curaj sa exploram zone pe care n-am putut pentru ca am fost ocupati cu scoala, cu familia si cu serviciul.

Neti Sandu

Ce zodie va fi in centrul atentiei?:)
E vorba despre doua zodii, de fapt: Racul in prima parte a anului si Leul in cea de-a doua.

Si ce semn va avea parte de mai multa dragoste?
Leul, Racul in a doua parte a anului, Pestii si Berbecul. Sagetatorul are in casa dragostei Uranus si e in relatie proasta, doar in perioada verii se va stabiliza ceva si poate sa faca o pasiune, dar nu stim daca va iesi la fel din vara, este vorba mai degraba de o relatie intermitenta, prin care nu obtine stabilitate.

Neti Sandu

Dar din punct de vedere financiar, ce zodie scapa de datorii in 2014?:)
Gemenii, Racul si Balanta intr-o oarecare masura. Fecioara sa fie protejata de datorii si Sagetatorul are sanse sa castige prin speculatii financiare. Capricornul s-ar putea sa aiba reusite pe acest plan din a doua parte a anului. Berbecul iar s-ar putea sa aiba mai mult succes decat anul acesta, sa fie si mai fericit, se vor intampla niste lucuri care vor “desfunda” anumite cai blocate. Scorpionul va ramane cu tema pentru acasa: va avea de chivernisit banii, de cheltuit cu masura, Saturn e in continuare pe zodia lui, nu-i va permite sa arda etapele, va trebui sa mearga pas cu pas, asta e lectia care i-o preda Saturn, la care o sa-l asculte sa-i dea nota.

A.P