Ce spun vecinii despre bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu: ”Nu-l cred în stare p-ăla”

Autor: A.N.
Publicat: 27/11/2019 | 20:38
Ce spun vecinii despre bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu: ”Nu-l cred în stare p-ăla”

DIICOT a stabilit că Gheorge Dincă, suspectul din cazul crimelor de la Caracal, în care două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, au dispărut fără urmă, ar fi avut un complice. Suspectul a fost reținut, însă vecinii nu-l cred în stare pe Ștefan Risipiceanu în stare să facă o asemenea faptă.

„Noi de „Fănică“ îl ştim (n.r. – pe complice). Nu cred, vă spun sincer. Nu-l cred în stare p-ăla, ăla e omul care dacă-i dai o ţuică îl munceşti o săptămână. El la Dincă-n curte stătea pentru un pahar de ţuică. Adică, la câtă tevatură s-a făcut pe cazul ăsta, cât a fost Dincă de deştept să învârtă atâţia zeci de anchetatori şi de procurori, eu vă spun sigur că nu se complica Dincă cu «Fănică». Asta e părerea mea. N-are nicio… Nici măcar la viol nu putea fi complice, n-aş crede”, a declarat vecinul lui Ștefan Risipeanu, potrivit adevărul.ro.

Ștefan Risipiceanu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost invitat la Acces Direct la scut timp după ce s-a mediatizat cazul Carcal. (CITEȘTE ȘI: BUNICUL LUIZEI, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE ȘTEFAN RISIPICEANU A FOST AUDIAT DE DIICOT: ”NOI NU CREDEM CĂ ACEL NEMERNIC A VIOLAT-O PE LUIZA”)

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete.  Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus: ”Cum ai putut să dormi cu acest criminal?”. Eu nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul la Acces Direct.

Luis Lazarus a avut suspiciuni în privința lui Ștefan Risipiceanu chiar de atunci. (CITEȘTE ȘI: INML, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ. CUI APARȚIN FRAGMENTELE OSOASE GĂSITE PE UN CÂMP DE LÂNGĂ CARACAL)

”Luis Lazarus: Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform
Risipiceanu Ștefan: Așa se înnegrește. E din cauza soarelui
Luis Lazarus: Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, a fost discuția între Luis Lazarus și Ștefan Risipiceanu.

Citește și...