”Cel mai bogat şomer” din România are şarm la 55 de ani. ”Nababul” a flirtat la o ţigară pe trotuar!

Publicat: 03/02/2017 | 00:05

Cunoscut pentru stilul său de viaţă de care a dat dovadă de fiecare dată, parcă sinonim cu opulenţa, „Nababul de la Metrorex“ a dispărut o vreme din peisajul autohton. Acum, însă, el pare să fi revenit în viaţa publică, parcă mai în formă, dar şi mai în forţă ca oricând. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro l-a întâlnit pe Aurel Radu, cel supranumit şi „Nababul de la Metrorex“ în clipa în care îşi punea în practică şarmul. Mai exact, acesta a decis să facă o pauză de la agitaţia cotidiană – cu siguranţă viaţa de „nabab“ nu e una chiar atât simplă precum ar putea crede mulţi. Aşa că, pentru a se mai relaxa puţin, el a invitat o domnişoară la o cafea, pe care au savurat-o însă pe trotuarul localului situat în nordul Capitalei. Cel mai probabil pentru a se bucura de ziua însorită, dar şi de câte o ţigară, cei doi au stat minute bune afară. Însă, bruneta care l-a acompaniat pe Aurel Radu nu părea deloc deranjată de absolut nimic, făcându-i chiar plăcere compania bărbatului celebru. Asta deoarece ea a zâmbit tot timpul şi-a fost cât se poate de interesată de discuţia purtată cu acesta.

Aurel Radu a ieşit la cafea însoţit de o domnişoară zâmbăreaţă
Aurel Radu a ieşit la cafea însoţit de o domnişoară zâmbăreaţă

Pentru Aurel Radu nu este un lucru deloc neobişnuit să fie văzut în compania diverselor doamne şi domnişoare, prin Capitală. Ultima dacă când CANCAN.ro l-a întâlnit, el a mers la cumpărături prin mall alături de o femeie îmbrăcată într-o haină de blană (vezi AICI episodul).

„Nababul de la Metrorex“, aşa cum mai este cunoscut fostul director al regiei, Aurel Radu, are o istorie destul de presărată de controverse. Bărbatul a părăsit cârma Metrorex, iar imediat a devenit cel mai bogat şomer din România. Numele său apare în mai multe anchete ale DNA cu nume sonore, printre care şi celebrul dosar Microsoft, iar despre toate acestea am scris AICI. Mai multe licitaţii cu cântec din vremea când conducea Metrorex au ajuns pe masa procurorilor, iar Aurel Radu a fost silit să-şi prezinte demisia, în martie 2015.