Loading the player...

Dispărut de o bună bucată de vreme din peisajul autohton, ”Nababul de la Metrorex”, cum este cunoscut fostul director al regiei, Aurel Radu, a revenit în forţă. Şomer de lux de atunci, influentul personaj a fost filmat acum de CANCAN.ro într-o locaţie în care nu era de aşteptat să fie găsit, pentru că Aurel Radu işi face cumpărăturile la Monaco mai degrabă decât într-un mall din nordul Capitalei! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Dar iată că imposibilul poate fi posibil, iar CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, l-a filmat în plin ”exerciţiu al funcţiunii” pe ”nabab”, care a luat la rând mai multe magazine de lux! Aurel Radu a fost interesat de produsele de îmbrăcăminte masculină oferite spre vânzare într-un magazin cu ştaif, Massimo Dutti, cu greu accesibile unui român obişnuit. Dar gusturile rafinate ale fostului director al Metrorex cer o investiţie pe măsură, aşa că Aurel Radu, însoţit de o doamnă blondă, a examinat cu atenţie câteva pulovere de caşmir, extrem de elegante. A trecut şi la raftul cu sacouri şi cămăşi, dar nu i-au atras atenţia prea mult, mai degrabă puloverele părându-i-se o achiziţie reuşită. Aurel Radu a cerut chiar sfatul unui vânzător, dar nu s-a hotărât să cumpere până la urmă ceva pentru el. Partenera sa blondă de shopping a vizitat însă un magazin de lenjerie intimă, de unde şi-a cumpărat un mic cadou. În tot acest timp, Aurel Radu a aşteptat-o răbdător în faţa magazinului, iar apoi au aruncat amândoi o scurtă privire pe bonurile fiscale...cine ştie, probabil intenţionând să le deconteze pe firmă!


”Nababul de la Metrorex” a ieşit la cumpăraturi la mall
”Nababul de la Metrorex” a ieşit la cumpăraturi la mall

Neobişnuitul personaj are o istorie destul de controversată, şi a mai fost prezentat de mai multe ori cititorilor CANCAN.ro. Numele lui apare în mai multe anchete DNA cu nume sonore, printre care şi celebrul dosar Microsoft, alături de afaceristul Remus Truică, Stelu, sau fostul sportiv Dinu Pescariu, despre care am scris AICI. Mai multe licitaţii cu cântec din vremea când conducea Metrorex au ajuns pe masa procurorilor, iar Aurel Radu a fost silit să-şi prezinte demisia, în martie 2015. La o zi după renunţarea la funcţie, ”Nababul de la Metrorex” a fost surprins făcând ”curat” în birou şi încărcându-şi maşina cu bibliorafturi întregi de documente, episod relatat pe larg AICI în CANCAN.ro. A devenit un adevărat ”şomer de lux” dar acest lucru nu l-a determinat să renunţe la confortul cu care era obişnuit, aşa cum am scris AICI. Aurel Radu conducea în continuare o limuzină de peste 80.000 de euro, purta un ceas de peste 7.000 de euro şi numai cureaua pantalonilor săi valora în jur de 1.000 euro! (Gabriel Niculescu)

Citeste despre:naban metrorex, aurel radu, aurel radu metrorex, fostul director metrorex, aurel radu somer de lux. aurel radu dna, remus truica


Share On Facebook