Cel mai îndrăgit cuplu de muzică populară a făcut nunta de curând, dar acum se desparte!?! „Am încetat să iubesc”! Mesajul artistei a speriat pe toată lumea

Publicat: 05/02/2018 | 14:53

Panică în rândul admiratoriilor cuplului de muzică populară şi de petrecere Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua. Artista a făcut un anunţ şocant pe o reţea de socializare, la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia albă de mireasă şi a devenit în acte soţia lui Culiţă Sterp. Prietenii virtuali au început să-şi pună întrebări dacă divorţează sau nu cei doi artişti, care au foarte mulţi fani şi sunt extrem de iubiţi atât în ţară, cât şi peste hotare.

Citeşte şi: S-a lăsat pipăită pe sâni în public, iar acum, Carmen de la Sălciua transmite un mesaj acid femeilor: „Atunci, şti doar un breloc”. Artista face eforturi ca să aibă un trup de zeiţă

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi s-au căsătorit, au anunţat că îşi doresc copii, iar acum artista şi-a pus fanii pe jar. Într-o postare de pe Facebook, artista a glumit că a încetat să-l mai iubească pe soţul ei, spre
surprinderea celor care îi îndrăgesc.

„Am încetat să iubesc acest chip frumos (n.r.: soţul ei, Culiţă Sterp)… nu vreau să insist asupra motivelor care m-au determinat să fac lucrul ăsta. Nu cred că prea contează, ştiu că ne-aţi iubit şi ne-aţi susţinut, dar… puteţi să o faceţi în continuare… cei care savurează momentul ăsta e doar o glumă! Am un om minunat pecare îl ador! Vă pupăm cu drag!”, a scris amuzată Carmen de la Sălciua, la o lună de la nuntă.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: „Am zâmbit de la începutul descrierii pentru că sunteţi prea frumoşi şi deştepţi ca să vă poată fura cineva iubirea ce o aveţi unul faţă de celălat.”, „M-am speriat puţin cu începutul:))) Sunteţi perfecţi… ascult muzica voastră zilnic.”, „Doamne fereşte, toată viaţa vă dorim să vă respectaţi şi să vă iubiţi… niciodată din tot ce faceţi să fie o glumă. Vă pupăm adorabililor!!!”, „Vă ador, ce puşi pe glume sunteţi voi nu aveţi cum să vă despărţiţi sunteţi un TOT UNITAR inseparabil”, „Ce frumoasă glumă!! Ar vrea unii să fie adevărat, ar mai găsi să vorbească”, „S-ar bucura puţin, cei care din motivele lor, poate nu vă plac, dar ce contează, să vă iubiţi şi să vă respectaţi!”, „Vă rog să nu mai glumiţi aşa, vorbele acestea nu se spun niciodată şi nu se gândesc atunci când vă iubiţi. Sunt multe alte lucruri pe care le puteţi spune, vă pup şi să vă iubiţi mult”, „Frate nu mai faceţi glume de astea că mă enervez răuuu”, sunt doar câteva din mesajele scrise de admiratorii cuplului de muzică populară şi de petrecere.

Carmen Racolţa a devenit o apreciată cântăreaţă de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută după numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos /jud. Alba-Iulia. În curând artista va lansa alături de soţul ei un nou videoclip. „“Se-opreste timpul” …peste cateva zile va fi gata … o melodie si un videoclip marca Nek Muzic! Stati aproape!”, a scris artista pe Facebook.

Carmen de la Salciua şi Culiţă Sterp, cel mai iubit cuplu de muzică populară şi de petrecere. Cântăreaţa este căsătorită cu artistul Culiţă Sterp. Focoasa brunetă a ajuns în faţa altarului în toamna anului trecut. Pe numele din buletin Carmen Racolta, vedeta a îmbrăcat o rochie elegantă şi sexy pe 21 septembrie 2017, când a avut loc nunta.

Citește și...