Cel mai pervers bătrân din România a intrat la pușcărie. Este inimaginabil ce a făcut bărbatul de 80 de ani din Iași unei copile de 9 ani

Publicat: 06/03/2019 | 15:47
Cel mai pervers bătrân din România a intrat la pușcărie. Este inimaginabil ce a făcut bărbatul de 80 de ani din Iași unei copile de 9 ani

Un bărbat de 80 de ani din județul Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare și a fost încarcerat, marți seară, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală. Individul, pe nume Gheorghe Chihaia, este originar din comuna Ciohorăni. Inspirat de filmele porno, bătrânul a abuzat sexual de o copilă de doar 9 ani. (VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT LA VASLUI! FETIȚĂ DE 4 ANI ABUZATĂ SEXUAL)

Chihaia a comis fapta vara trecută, pe 7 iunie 2018, atunci când a mers la vărul său, bunicul copilei, pentru a-l ajuta la construcția unei iesle.

La orele prânzului, individul a rămas singur acasă și a mers la minora de 9 ani, oferindu-i 5 lei pentru a merge cu el în fânarul de lângă casă. Acolo, a dezbrăcat-o, a întins-o pe un balot de fân și a sărutat-o în zona intimă.

„I-a cerut să nu-l omoare, recunoscând că a greșit”

„Momentul agresiunii sexuale a fost surprins de către tatăl victimei care tocmai se întoarse de la câmp, din declarația martorului rezultând că în momentul în care l-a surprins pe inculpat în timp ce săruta vaginul fiicei sale dezbrăcate de chiloți, inculpatul surprins în flagrant i-a cerut să nu-l omoare recunoscând că a greșit după care a fugit de la fața locului”, au stabilit judecătorii. (CITEȘTE AICI: UN OM DE AFACERI DIN BRAȘOV ȘI-A ABUZAT SEXUAL FETIȚA DE 5 ANI, DAR A PRIMIT DOAR 70 ZILE DE MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

Cazul a ajuns în vizorul polițiștilor, care l-au reținut pe individ. Chihaia a stat mai mult timp în arest preventiv și a recunoscut fapta atunci când a fost audiat de judecători. Pe lângă cei trei ani de închisoare, individul ar trebui să achite daune morale de 100.000 de lei familiei victimei sale.

Citește și...