Caz șocant la Vaslui! Fetiță de 4 ani abuzată sexual

Publicat: 20/09/2018 | 09:19
Caz șocant la Vaslui! Fetiță de 4 ani abuzată sexual

Caz șocant la Vaslui. Un bărbat a anunțat, miercuri, Poliția din localitate că fetița lui de 4 ani a fost victima unei tentative de abuz sexual. Iar pentru ca șocul să fie și mai mare, omul a reclamat că agresorul este un vecin de aproximativ… 11 ani. Faptele îngrozitoare s-ar fi petrecut în zona blocurilor din spatele Spitalului Județean Vaslui. 

Bărbatul le-a mai spus polițiștilor că nu doar fiica lui a fost victimă, ci și alte două fetițe de vârstă apropiată cu fiica sa. Mai mult, uneia dintre copile, minorul i-ar fi propus să facă sex și că va primi în schimb doi lei.

Cazul este acum în atenția polițiștilor și nu este exclus ca minorul să fie evaluat de către specialiștii din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că băiatul de 11 ani ar fi încercat, într-adevăr, să abuzeze trei copile. Pentru a fi mai convingător, el le-ar fi oferit și bani. Speriată, una dintre fetițe a fugit și i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat.

Femeia a vrut să vorbească cu minorul agresor, însă acesta a fugit. El a fost prins în flagrant de tatăl unei alte fetițe. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a alertat Poliția. După câteva discuții cu părinții copiilor implicați, oamenii legii i-au dus la secție pe băiat, mama acestuia și pe tatăl fetiței. Ancheta este abia la început și după verificările ce se impul în astfel de cazuri, se vor lua măsuri.

Vecinii povestesc că băiatul ar avea un comportament „diferit față de ceilalți” copii: „Acum ceva timp și-a rupt mâna, după ce s-a cocoțat pe o clădire și a căzut. Copilul este ceva mai agitat și are un comportament diferit față de ceilalți. Este crescut doar de mamă, tatăl fiind la muncă, în Anglia”. (Citește și Tânără din Vaslui, târâtă și încătușată de un polițist după ce a leșinat!)

 

 

 

 

Citește și...