Tânără din Vaslui, târâtă și încătușată de un polițist după ce a leșinat! VIDEO

Publicat: 22/08/2018 | 10:08

O tânără din Vaslui a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa unui poliţist din Negreşti. Femeia l-a acuzat de purtare abuzivă. Emanuela Mircă susţine că agentul a intrat pe proprietatea ei, a îmbrâncit-o şi, după ce a leşinat, agentul i-a pus cãtuşele, apoi i-ar fi cerut 1000 lei ca să o elibereze.

Emanuela Mircă din satul Voineşti, comuna Vultureşti. Fata a pus la dispoziţia presei din Vaslui un material video în care se vede cum omul legii îi întoarce fetei mâna, o trânteşte la pãmânt şi îi pune genunchiul pe spate. La un moment dat, tânăra leşină, dar poliţistul  nu îi acordă primul ajutor, ci îi pune cãtuşele, apoi o târăşte pânã la maşinã. (Un bărbat din Vaslui a vrut să spânzure un cățel, dar a fost oprit de mai mulți tineri)

Incidentul a avut loc în noaptea dintre duminicã spre luni (20 august), atunci când poliţistul şi jandarmul au venit la casa victimei în urma unui apel la 112, fãcut de nişte vecini deranjaţi de faptul cã fata asculta muzicã prea tare.  Emanuela are la parterul locuinţei şi un magazin. La ora 22.00 a închis magazinul, dar a decis sã mai stea alãturi de niste prieteni în curte, potrivit observator.tv.

Polițistul a intrat pe proprietate fără a avea mandat

Desi portile erau închise, fãrã a avea mandat şi fãrã a anunţa, polițistul a pãtruns pe proprietate privatã şi, în loc de un avertisment sau o amendã, a încercat sã o ducã pe proprietarã cu forţa la secţie.

„Duminicã seara, la ora 22.00, am închis magazinul, dar am rãmas cu bãieţii sã ne mai distrãm un pic. În jurul orei 1.45 a venit politia. Se vede clar pe camere cã nu fãceam scandal, stãteam jos, lejer. Eu nu i-am spus nimic politistului, nu l-am jignit, chiar mâncam, dar el, parcã în semn de amenintare, îsi scosese cãtusele si le învârtea în fata mea. 

L-am atentionat cã este proprietate privatã si nu avea voie sã intre. El mi-a zis cã trebuie sã merg la sectie. M-a prins de mânã, mi-a întors mâna la spate, m-a îmbrâncit si m-a aruncat jos. Eu am lesinat, dar am vãzut ulterior pe camerã cã mi-a pus cãtusele si m-a târât pânã la masinã. Mi-am revenit pe drum, pentru cã m-a dus la Negresti. Mi-a dat o palmã si m-a dat cu capul de spatele masinii. Atunci i-am zis cã îl voi da în judecatã pentru ce mi-a fãcut”, a declarat Emanuela pentru vremeanoua.ro.

Emanuela susține că polițistul i-a cerut 1000 de lei

Emanuela Mircă

Emanuela a lansat și o altă acuzație extrem de gravă. Ea susține că polițistul i-ar fi cerut bani pentru a o lãsa sã plece acasã. Mai exact, angetul i-ar fi cerut 1000 de lei.

„La sectie mi-a cerut 1000 de lei ca sã mã lase în pace, dar i-am zis cã nu îi voi da. Asa cã a chemat Salvarea si m-a dus la spital. Din punctul meu de vedere, acest lucru demonstreazã cã este un corupt. M-a însotit chiar el în ambulantã. Dupã ce am ajuns la Spitalul Judetean Vaslui, politistul mi-a spus cã este normal sã mã transfere la Psihiatrie. Desi bãusem, îmi amintesc exact fiecare moment si cum a mintit cadrele medicale cã m-am lovit singurã cu capul de masinã, desi cel care mã lovise era el. 

Dacã eram violentã, dacã încercam sã fac ceva, întelegeam, avea tot dreptul, dar asa… La Psihiatrie mi-au dat niste pastilute sã mã listisesc si sã dorm”, a mai spus Emanuela pentru sursa citată.

Tânăra a fost la Medicină legală unde și-a scos certificat medico-legal și susține că îl va dat în judecată pe polițist.

Citește și...