Chris Brown a fost dat în judecată de o femeie care a mărturisit că a fost violată în casa artistului

Publicat: 11/05/2018 | 14:44

Vești proaste pentru fanii lui Chris Brown! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Artistul are probleme cu legea, după ce o femeie a povestit în fața unui avocat că a fost violată în timp ce se afla în reședința cântărețului american, unde participa la o petrecere. Potrivit The Guardian, victima a fost siluită de rapper-ul Lowell Grissom Jr – aka Young Lo.

Celebrul cântăreț R&B Chris Brown a fost dat în judecată de o femeie, care a fost sechestrată și violată în casa lui de prietenul său, aflat în vizită. Ca să-i păstreze anonimatul, autoritățile americane au trecut-o în actele de la dosar pe victimă sub numele de Jane Doe. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Avocatul femeii, care a deschis un process la Curtea Supremă de Justiție din Los Angeles, a descris incidentul înfiorător ca fiind „unul dintre cele mai oribile cazuri” pe care le-a văzut.

Citește și: Un rapper celebru si-a DESFIGURAT iubita: „M-a batut precum a batut-o Chris Brown pe Rihanna” Imagini SOCANTE

Trauma s-a petrecut pe 23 februarie 2017, după ce victima a mers într-un club de noapte.

„La un moment dat, clienta noastră a fost invitată să participe la un after-party la un studio de înregistrări unde urma să-I cunoscă pe Young Lo și Chris Brown”, a declarat avocatul Gloria Allred într-o conferință de presă.

Citește și: 5 oameni au fost impuscati in timpul unui concert sustinut de Chris Brown! Totul a fost filmat

Victima i-a mai povestit avocatei sale că, la scurt timp după ce a ajuns la petrecere, i-a fost luat telefonul și, când a vrut să plece acasă, i s-a spus că nu poate să facă asta. În plus, i s-a subliniat faptul că distracția se mută în casa lui Chris Brown. Cântărețul le-ar fi oferit oaspeților săi alcool, droguri ilegale și ar fi fost văzut cu arme, titrează presa de peste hotare. În locuința artistului de 29 de ani, Jane Doe susține că a fost violată de Young Lo și a fost agresată sexual de o altă femeie.

Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de asalt sexual pe care l-am văzut vreodată. Clienta noastră, Jane Doe, a fost grav traumatizat de ceea ce a fost forțată să trăiască, a mai afirmat avocata femeii.

Chris Brown a fost mereu implicat în scandaluri răsunătare.

Citește și: Risca sa ajunga dupa gratii pentru asta! Chris Brown este disperat ca o sa ajunga la inchisoare in scurt timp

Citește și...