Home » Exclusiv » Claudia Pătrășcanu, replică devastatoare pentru Bianca Drăgușanu: ”A uitat pe ce sumă a luat-o Gabi în Maldive?”

Claudia Pătrășcanu, replică devastatoare pentru Bianca Drăgușanu: ”A uitat pe ce sumă a luat-o Gabi în Maldive?”

De: Cristian Blanuta 17/10/2021 | 21:30

Claudia Pătrășcanu a răbufnit, după ce Bianca Drăgușanu a ”atins-o”, într-o declarație făcută cu privire la sexy-blondina alături de care Gabi Bădălău s-a afișat la două evenimente. ”Adică tu știi că el e în relație și cu mine și cu nevastă-sa, care nici ea nu e pe treaba ei”, a spus Bianca, iar ultima parte a deranjat-o pe soția lui Gabi Bădălău. CANCAN.RO are declarațiile și dezvăluirile incendiare ale artistei și vi le prezintă, în exclusivitate.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău avea să fie zguduită de apariția, la brațul fiului ex-ministrului Economiei, a unei focoase blondine, de 24 de ani, care și-ar fi făcut repede loc către inima lui. La două evenimente a fost prezentă Andreea alături de Gabi, iar Bianca a luat foc. Avea să explice, într-o emisiune TV, prin ce a trecut în ultima perioadă. Doar că, printre rânduri, a făcut referire la Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu i-a dat replici devastatoare Biancăi Drăgușanu (Foto: Instagram)

”Trăiește din vise, filme și regii!”

Replica artistei a fost incendiară. ”Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate din fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei! (…) Își permite să vorbească despre familiile altora și despre jumătate din femeile din România. Cu ce drept face asta?! Dacă ea trăiește din vise, filme și regii, îi spun că mai bine decât oricine eu și mama lui îl cunoaștem pe Gabi. În momentul în care această individă aduce în discuție, în interviuri, vorba despre copii, bunici, familia mea, nu o să stau niciodată fără să le iau apărarea”, a spus Claudia Pătrășcanu.

(CITEȘTE ȘI: PE BIANCA NU A DUS O NICIODATĂ ACOLO. CE A FĂCUT GABI BĂDĂLĂU CU SEXY-BLONDINA DUPĂ MIEZUL NOPȚII, DE ZIUA LUI)

Cântăreața îi interzice fostei prezentatoare TV să-i mai pronunțe numele și să mai vorbească despre familia ei. ”Eu i-am transmis lui Gabi să o facă să înțeleagă, să nu mai vorbească despre copii, despre mine, despre mama, despre bunicii copiilor. Iar Gabi i-a transmis, sunt convinsă. Gabi își respectă foarte mult tatăl, ține cont de deciziile mamei lui. Iar părinții lui doar îl lasă să-și trăiască, deocamdată, viața. Dar la ușa casei lor nu o vor accepta pe ea. Bine ar fi să înțeleagă o dată pentru totdeauna și să nu mai aducă în discuție în aparițiile ei la TV, nici pe mine, nici pe familia mea. Ea nu a înțeles încă ce rol am eu pentru Gabi și ce rol are ea! Nu înțelege că-i a cincea roată la căruță”, a continuat Claudia.

”Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu!”

I-a transmis apoi Biancăi Drăgușanu că Gabi Bădălău doar își umple timpul cu ea, că se distrează.

”Disperarea ei, frustrările, bocetele. Strigătul de disperare ca Gabi s-o ia de nevastă îi va adânci depresia cu care se luptă. Nu vedeți cum Gabi i le dă la fileu? Dacă el și-ar fi dorit ceva serios cu ea, Gabi nu ar mai fi apărut la brațul altor femei. Această fătucă este pentru el doar umplerea timpului, doar de distracție. În decurs de un an, Gabi nu a ieșit niciodată să strige în gura mare că o ia de nevastă. Că poate acum eram și eu divorțată. Bărbații s-au deșteptat, e criză financiară, pandemie, și la ce statut are, de femeie disperată, nu știu cine o va mai lua după ce îi va da Bădălău viteză!? Să stea în pătrățica ei și să tragă tare acum, cât mai poate, că, în curând, nu o va mai băga nimeni în seamă.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, la o cină romantică (Foto: CANCAN.RO)

Se umilește singură pe la TV, nu are pic de demnitate și încredere în ea. Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu. A uitat că nici dinți în gură nu avea și doar se mândrea cu câte femei s-a bătut ea și îl implora pe acel baiat să o ia înapoi după ce a maltratat-o? E penibilă și expirată”, a spus Claudia Pătrășcanu.

”Uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi în vacanță în Maldive?”

Artista a ”taxat-o” pe Bianca și cu vacanța din Maldive, pe care Gabi Bădălău i-a făcut-o cadou în ianuarie, la începutul relației. ”Chiar nu are bun-simț și respect față de nimeni? Nu se mai satură de prostii? Să-și vadă de dezmățul ei. Să-i lase pe alții să trăiască. Vă dau în scris, dragi cititori, că niciodată, în această viață, Gabi nu va rămâne cu această rușine de om. Am încredere și știu că niciodată el nu-și va expune copiii și familia alături de ea. Să nu mai viseze cai verzi pe pereți. Când eu apar la TV, se anunță averse de bocete pentru ea. Nu-i convine să fie a cincea roată la căruță, dar ce vină am eu că încă sunt soția lui Gabi?

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ”DETONEAZĂ BOMBA” DESPRE NOUA PARTENERĂ A LUI BĂDĂLĂU! ”GABI MI-A ZIS CĂ E O PROSTITUATĂ ȘI CĂ A FOST UN GEST DIN GELOZIE!”)

Uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi, încă soțul meu în acte, în vacanță în Maldive? Deocamdată să-și țină gura. Stă pe banii copiilor mei. Își face figurile tot pe banii copiilor. Pentru că eu am renunțat la pensia de la Gabi. Copiii mei sunt Bădălău! Ea se plimbă pe banii copiilor mei, trăiește, se plimbă, mănâncă pe banii copiilor mei”, a mai susținut Claudia.

”E o distracție pentru Gabi, pentru că ea le face pe toate!”

”În familia Bădălău nu intră orice femeie. Trebuie să îndeplinească anumite standarde. Nu-și pune nimeni un semn de întrebare că mie nu mi s-a dat încă divorțul? Ei sunt de un an într-o relație penibilă, ea își strigă în bocete iubirea, iar el nu mai știe cum să scape de ea. Dar…  încă se mai distrează. A zis că își dorește atât de mult să ajungă în familia Bădălău, măcar pentru un grătar. Se umilește pentru un grătar, doar pentru a ajunge în familia Bădălău. E adevărat că-n casa familiei Bădălău se fac cele mai bune grătare (râde!)

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, îmbrățișându-se într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui (Foto: CANCAN.RO)

Ea este doar o simplă distracție pentru Gabi. Pentru că ea face de toate! Se ia de toate femeile din România, dar uită de unde provine! În momentul în care eu apar la TV, ea bocește și e nemulțumită pentru rolul pe care-l are. Uită când era scoasă din cutia de cadou la majoratul adolescenților? Cum crede ea vreodată că ar putea face parte din familia Bădălău? Cunosc standardele familiei și ale lui Gabi, când vine vorba de soție. Și de mamă pentru copiii lui.

Îi interzic cu desăvârșire să-i mai aducă în discuție pe copii, pe mama, pe mine, pe bunicii copiilor. Să facă circ, așa cum îi place, pe la TV, să-și facă poze singură și să-și regizeze aparițiile, dar fără familia mea”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

”Mama lui Gabi nu-l primește cu ea acasă”

”Foarte bine face mama lui Gabi că nu-l primește acasă cu asemenea ființă. Sunt și eu mamă de băieți și aș proceda la fel. I-aș lăsa să se distreze și apoi se trezesc cumva la realitate, își revin, ajung cu picioarele pe pământ.

Se vede clar că ea vorbește în numele lui Gabi. Cu ce drept? Cine-i asta de vorbește în dreptul familiei noastre?

(VEZI AICI: MOTIVUL PENTRU CARE MAMA LUI GABI BĂDĂLĂU NU O ARE LA INIMĂ PE BIANCA DRĂGUȘANU. CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, DIRECT IMPLICATĂ)

Ar face bine să se abțină de la afirmații legate de numele meu, copiii mei, familia mea și bunicii copiilor, pentru că mie nu-mi este frică de paharele ei sparte și exteriorizările ei. Să-și vadă de circul ei, pentru că eu nu i-am jignit familia sau copilul. Eu am respect și bună creștere și-mi iubesc familia mai presus de orice, nu voi permite (…) să mai deschidă gura despre ce iubesc eu”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe
Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe
Cât de tare se modifică vaginul după nașterea naturală și în cât timp îşi revine?
Cât de tare se modifică vaginul după nașterea naturală și în cât timp îşi revine?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Obligatoriu în România! Rafila a făcut marele anunţ. Se schimbă total regulile
Obligatoriu în România! Rafila a făcut marele anunţ. Se schimbă total regulile
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei...
Rusia vrea să obţină retragerea totală a forţelor NATO din România şi Bulgaria. Întâlnire crucială Lavrov-Blinken
Rusia vrea să obţină retragerea totală a forţelor NATO din România şi Bulgaria. Întâlnire crucială...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Decizie de ultim moment! Sorin Oprescu riscă o pedeapsă mai mare
Decizie de ultim moment! Sorin Oprescu riscă o pedeapsă mai mare
Declarația incredibilă făcută de soțul Serenei Williams. E uluitor ce se va întâmpla peste 5 ani
Declarația incredibilă făcută de soțul Serenei Williams. E uluitor ce se va întâmpla peste 5...
STUDIU Ochii deţin cheia adevăratei vârste biologice. Informaţiile oferite de retină despre corpul uman
STUDIU Ochii deţin cheia adevăratei vârste biologice. Informaţiile oferite de retină despre corpul uman
Klaus Iohannis a luat decizia momentului! L-a dat afară imediat. A fost condamnat definitiv
Klaus Iohannis a luat decizia momentului! L-a dat afară imediat. A fost condamnat definitiv
Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, în doliu! Anunțul trist făcut în urmă cu puțin timp de soțul Siminei
Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, în doliu! Anunțul trist făcut în urmă cu puțin...
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e, modelul a încremenit!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cutremurător ce s-a întâmplat la înmormântarea polițistei care s-a împușcat! Nimeni nu înțelege de ce
Cutremurător ce s-a întâmplat la înmormântarea polițistei care s-a împușcat! Nimeni nu înțelege de ce
Anamaria Prodan a citit mesajele primite de la Reghecampf: „Uite ce îmi scria de ea: 'Am agățat-o în bar, mi-a cerut niște bani!'
Anamaria Prodan a citit mesajele primite de la Reghecampf: „Uite ce îmi scria de ea:...
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID: „Mă despart de iubirea vieţii mele
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID:...
Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni: „Aș da orice să pot să întorc timpul”
Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse să devii milionar în euro sau să îţi găseşti un loc de muncă unde eşti plătit cu mii de euro
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...
„Îmi este frică!” Ahmed Sami El Bourkadi, contactat de apropiații victimei Youssef Jniyah, chiar după ce a avut loc dubla crimă
„Îmi este frică!” Ahmed Sami El Bourkadi, contactat de apropiații victimei Youssef Jniyah, chiar după...
Cine este vedeta atacată pentru că a pozat GOALĂ pe Instagram! ”Ai un soț și copii!”
Cine este vedeta atacată pentru că a pozat GOALĂ pe Instagram! ”Ai un soț și...
De ce a fost chemată Irina Tănase la DNA! Ce s-a întâmplat cât Dragnea a fost în închisoare!
De ce a fost chemată Irina Tănase la DNA! Ce s-a întâmplat cât Dragnea a...
Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl
Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl
Măsuri drastice pentru românii care nu pot dovedi că locuiesc la adresa din buletin. Noul proiect al MAI vizează milioane de chiriași
Măsuri drastice pentru românii care nu pot dovedi că locuiesc la adresa din buletin. Noul...