Coşmar pentru Simona Gherghe! Medicul care a dat-o în judecată a câştigat procesul şi i-a cerut despăgubire de 1 milion de euro

Publicat: 20/09/2017 | 12:14

Simona Gherghe trăieşte un coşmar! Prezentatoarea are probleme cu un medic bârlădean care a acţionat-o în instanţă pentru lezarea imaginii.

În urmă cu trei ani, Simona Gherghe a avut-o invitată, în platoul emisiunii „Acces Direct”, pe Cătălina Găncianu, o femeie care l-a acuzat  pe medicul bârlădean Gabriel Simiciuc că i-ar fi greşit tratamentul fiului ei, Codrin, copilul îmbolnăvindu-se grav.

Deranjat de declaraţiile făcute în emisiunea moderată de Simona Gherghe, dovedite a fi false. Medicul a fost supărat şi din cauza reacţiilor prezentatoarei, pe care a dat-o în judecată pentru lezarea imaginii. 

Doi ani şi jumătate a durat procesul, iar în vara acestui an, Tribunalul Vaslui i-a dat câştig de cauză lui Gabriel Simiciuc, care urmează să primească despăgubiri de 2.000 de euro de la Simona Gherghe şi alte 2.000 de euro de la Cătălina Găncianu. Cu toate acestea, medicul a cerut despăgubiri morale în valoare de 1 milion de euro, însă judecătorii au decis că suma este mult prea exagerată, având în vedere că doctorul Simiciuc nu este persoană publică, subiectul fiind dezbătut într-o singură emisiune.

 

 

Angie Voicu

Citește și...