Acasă » Exclusiv » Coșmarul prin care trece fiica lui Mihai Morar: ”Nu mai vrea să…” : Nu numai Eva Măruță a avut de suferit, după ce a jucat într-un film

Coșmarul prin care trece fiica lui Mihai Morar: ”Nu mai vrea să…” : Nu numai Eva Măruță a avut de suferit, după ce a jucat într-un film

De: Loriana Dasoveanu 13/04/2024 | 14:12

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de tv și radio din România. Viața sa a fost de multă vreme expusă publicului, însă prezentatorul încearcă să fie destul de discret în privința vieții personale. Recent însă, prezentatorul tv a apărut într-un film alături de fiica lui. După valul de hate pe care l-a primit Eva Măruță, acum și fiica prezentatorului a întâmpinat probleme. 

Superpietonii Zurli, filmul Mirelei Retegan cu Gașca Zurli s-a lansat la începutul acestui an. În super producția Zurli apar și câteva vedete însoțite de copiii lor. Așadar, Mihai Morar și Roua au făcut parte din filmul Mirelei Retegan. După ce Eva, fiica lui Cătălin Măruță a fost protagonista filmului „Tati – part time”, un val de reacții negative s-au îndreptat asupra ei. CANCAN.RO  a stat de vorbă cu Mihai Morar, care a dezvăluit ce i s-a întâmplat fiicei sale de doar patru ani, Roua, după ce a apărut în film.

Fiica lui Mihai Morar, Roua, a trăit o dramă după ce a apărut în film cu Gașca Zurli

Ce a pățit Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar
Ce a pățit Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar

„Roua a apărut în Superpietonii, filmul de la Gașca Zurli. Ea joacă propriul rol, așa cum îl joc și eu. Nu este actriță și nu vreau să o bag în cinematografie. Am acceptat invitația Mirelei de a juca o scenă în care ne jucăm propriile vieți. Ciudat este că atunci când a apărut filmul, ea nu a fost, era acasă cu virus. Când s-a întors la grădiniță a rămas surprinsă că mai mulți copii din grupă au venit să-i spună că au văzut-o în cinematografe” , a spus Mihai Morar pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: FIICA LUI MIHAI MORAR, VEDETĂ ÎNTR-UN FILM LA DOAR 4 ANI. CE CONTRACT PE 100 DE ANI A SEMNAT PREZENTATORUL, DE DRAGUL COPILEI)

Ce a pățit mezina prezentatorului: „Mi-a spus că nu mai vrea să meargă la grădiniță că iar o văd copiii”

Prezentatorul de la Radio Zu și fiica lui în vârstă de patru ani, Roua, au jucat în film, însă prezentatorul nu a fost singurul părinte vedetă care a jucat alături de copilul său. Amalia Enache a apărut și ea în film, alături de fiica sa, Alma, dar și Codin Maticiuc cu fata lui cea mare, Smaranda. La trei luni de la lansare, Mihai Morar a dezvăluit că Roua nu își dorește să o ia pe acest drum, ci pur și simplu a fost un moment frumos de care își va aminti cu plăcere.

„Mi-a spus că nu mai vrea să meargă la grădiniță că iar o văd copiii. Sunt alte generații, nu își doresc ceea ce ne doream noi, să ne cunoască toată țara. Fetele mele nu își doresc asta” , a dezvăluit prezentatorul tv.

În ceea ce privește această dorință a tinerei generații de a fi în centrul atenției, Mihai Morar este de părere că acest lucru se întâmplă datorită contextului creat de societate, dar și de evoluția tehnologiei.

„Cred că și noi suntem cârcotitori în privința tinerei generații. Oamenii aceștia o să trăiască altfel decât noi și este dreptul lor să își creeze lumea pe care o vor. Și noi, la rândul nostru, am vrut să ne creăm lumea noastră.Eu nu sunt atât de aspru judecător, eu îmi văd de treaba mea și de treaba familiei mele.

Fetele mele au vrut telefon la 11 ani, nu au TikTok nici în ziua de astăzi, nu se uită după trendurile de pe TikTok. Eu cred că îi acuzăm mult pe copii și uităm că de fapt noi le-am livrat lumea asta pe care tot noi o judecăm”, a mai susținut acesta.

Cât de dificilă a fost trecerea din tv pe online pentru Mihai Morar: „Sunt epuizat!”

Mihai Morar are unul dintre cele mai de succes podcasturi din online, însă poate fi urmărit și la Radio Zu. Mulți ani a fost gazda unei emisiuni de succes, Răi da` Buni, iar acum este gazda podcastului Fain & Simplu cu Mihai Morar. Acum, prezentatorul explică diferența dintre emisiunile pe care le făcea la Antena Stars și cele de la podcastul său.

„În cadrul  podcastului se creează o intimitate pe care tv-ul nu ți-o permitea. Intervenea pauza de publicitate și trebuia să schimbi invitatul exact când reușeai să creezi o stare între tine și invitat. Nu ai cum, la orice întâlnire la o cafea, nu stai cinci minute, stai o jumătate de oră măcar. Și la orice întâlnire de bussiness, te așezi, stai la o cafea, întrebi de familie, așa este și la podcast. Se creează o intimitate. În primul rând, în studioul de podcast nu este niciun om. Colegii mei care filmează sunt în afara studioului și suntem doar noi doi. 

La tv cu șase cameramani, cu regizor de platou, cu publicitate în cască, este greu să se creeze starea aia. Dar asta nu înseamnă că tv-ul nu are avantajele lui.

Cât de diferită este interacțiunea dintre prezentator și invitat în cadrul podcastului, față de tv
Cât de diferită este interacțiunea dintre prezentator și invitat în cadrul podcastului, față de tv

Trebuie doar să încerci mai multe variante ca să realizezi care e drumul potrivit. Și eu am în podcast invitați și nu reușesc să găsesc o cale între mine și el sau povestea lui. Și o iau pe altă parte și până la urmă iese ceva. Este o treabă intimă, personală. Acesta este și motivul pentru care la final, după ce trag un episod de două ore de podcast sunt sfârșit. Îți consumă multă energie. Nu este un job pe care îl fac după niște reguli. Necesită multă atenție. La finalul unui interviu sunt epuizat, chiar dacă o să râdă de mine oamenii care lucrează pe șantier. Este un alt gen de efort” , a spus Mihai Morar în cadrul interviului.

Mihai Morar: „Mă cucerești cu…”

Mihai Morar a fost recent invitat să jurizeze la Chefi la cuțite, iar preparatul care a câștigat a fost un desert: pana cotta. Prezentatorul susține că este mare amator de dulcegării, atât în casă, cât și în relație. 🙂

(CITEȘTE ȘI: MIHAI MORAR, ADEVĂRUL DESPRE SOȚIA CARE NU APARE ÎN LUMINA REFLECTOARELOR! CUM LE EDUCĂ PE CELE TREI FETE: “MAMA LOR A FĂCUT…”)

„A fost faină experiența de la Chefi la Cuțite. Mie asta îmi place, să fiu degustător, nu prea gătesc, dar mă pricep la degustat pentru că am mâncat prin niște locuri. Pe mine cu dulcele mă cucerești, cu vorba, cu prăjitura.

Soția nu îmi gătește des dulce. La noi este ca la un spital de urgență. Vin copiii de la școală, trebuie să gătești. Vine seara, se culcă Roua, trebuie să te ocupi, nu este timp de dulcegării în ceea ce privește bucătăria” , a spus acesta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...