Crimă abominabilă în Bihor. Și-a ucis prietenul în somn, l-a tranşat şi l-a aruncat în grădină. Apoi a povestit la cârciumă ce a făcut

Publicat: 28/02/2019 | 11:51

Caz şocant în satul bihorean Băiţa, unde cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit în grădina casei în care locuia. Autorul crimei este un bihorean de 40 ani care a fost prins de poliţişti, miercuri, după ce, băut fiind, s-ar fi confesat în birtul satului despre fapta pe care a comis-o. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN BIHOR A FOST UCISĂ DE UN CONSĂTEAN FIINDCĂ…)

În aceeaşi zi, mai multe echipaje de poliţişti, criminalişti şi procurori au descins la locul crimei, autorul fiind încătuşat şi prezentat, joi, la audieri, în faţa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Victima și criminalul trăiau în aceeași casă de 10 ani

Din cercetările efectuate până în prezent, victima şi ucigaşul său, ambii în vârstă 40 ani, trăiau împreună într-o casă de la marginea satului, de mai bine de 10 ani. Ei lucrau ca zilieri prin gospodăriile localnicilor.

Cei doi se certau des, iar, după un scandal, victima ar fi  fost ucisă în somn.

Tranșat și împachetat într-un covor

Cadavrul a fost tranşat şi aruncat în grădină, împachetat într-un covor, unde a zăcut vreme de trei săptămâni, până când a fost descoperit de poliţişti. Autorul crimei urmează să fie prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă. (CITEȘTE AICI: ANCHETA ÎN CAZUL CRIMEI PETRONELEI MIHALACHI A AJUNS LA FINAL)

Citește și...