Ancheta în cazul crimei Petronelei Mihalachi a ajuns la final! Adolescentul de 17 ani aşteaptă pedeapsa!

Publicat: 03/09/2018 | 12:35

Ancheta în cazul crimei de la Pacea, acolo unde tânăra Petronela Mihalachi a căzut victimă lamei unui cuțit și a murit, a ajuns la final, după aproximativ patru luni. Bogdan Ionel, a primit astăzi o veste teribilă.(CITEȘTE ȘI: PROBABIL E CEA MAI “BUNĂ” SOȚIE DE POLITICIAN! BUNĂCIUNEA ȘEFULEȚULUI PSD A MAI FĂCUT PLAJĂ ȘI FĂRĂ SUTIEN!)

Adolescentul de 17 ani aşteaptă să îşi primească pedeapsa. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a dispus luni trimiterea în judecată a adolescentului acuzat de uciderea Petronelei Mihalachi, informează botosaneanul.ro.(NU RATA, AICI: IRINEL COLUMBEANU & MONICA GABOR, DIN NOU LA PARTAJ LA 7 ANI ANI DE LA DIVORȚ! AU DE ÎMPĂRȚIT…)

„În ziua de 25 aprilie 2018, în jurul orei 18:30, după ce în prealabil a luat cu el un cuțit de bucătărie, inculpatul a dus victima, M.P., în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoșani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuțitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaților și a membrelor superioare, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Anchetatorii au declarat că în continuare Bogdan Ionel susţine că este nevinovat, lucru specific oricărui proces penal din România.(NU RATA, AICI: GESTUL CONTROVERSAT FĂCUT DE IUBITA CRIMINALULUI DIN BOTOȘANI, DUPĂ CE PETRONELA MIHALACHI A FOST UCISĂ)

Petronela Mihalachi, tânăra ucisă de fotograful de 16 din Botoșani.

Petronela Mihalachi ar fi împlinit 19 ani

Trupul măcelărit al adolescentei a fost găsit miercuri, 25 aprilie, într-o pădure de la marginea orașului Botoșani. Medicii legiști sosiți la fața locului au observat că Petronela Mihalachi avea plăgi în zona gâtului, a fetei,a mâinilor și a inimii. Suspectul principal, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei de 18 ani. Potrivit unor informații, s-ar fi ajuns la crimă, după ce tânărul fotograf de 16 ani s-a înfuriat când Petronela Mihalachi ar fi jignit-o pe iubita lui Bogdan – despre Mihaela, tânăra ucisă a spus că este grasă și urâtă.

Citește și...