Crima infioratoare la Iasi! Un baietel de 10 ani a fost torturat pana la moarte!

Publicat: 29/09/2015 | 09:24

Un caz infiorator s-a petrecut in judetul Iasi, unde un copil de 10 ani a fost torturat pana la moarte, iar cadavrul sau a fost gasit intr-o rapa! Ucigasul este inca liber!

Un copil de 10 ani din judetul Iasi a fost torturat pana la moarte si aruncat într-o rapa. Trupul micutului era înfasurat într-o patura, legat cu sarma ghimpata, iar capul îi era acoperit cu o
Baiatul de 10 ani din localitatea Covasna a disparut de acasa înca de la începutul verii, însa mama sa i-a anuntat disparitia, inexplicabil, abia zece zile mai tarziu. Aceasta a spus ca baiatul obisnuia sa lipseasca cu zilele si nu era îngrijorata. Familia, autoritatile si zeci de oameni l-au cutat saptamani la rand. Trupul micutului a fost descoperit acum din întamplare de un localnic într-o rapa, scrie bzi.ro.

 

copil ucis

Primele date ale anchetatorilor arata ca micutul a fost torturat pana la moarte. Trupul sau era înfasurat într-o patura si legat cu sarma ghimpata. Familia baiatului este în stare de soc.

“Nu mi-a venit sa cred. Era un baiat bun care nu a facut rau nimanui, niciodata. Eu l-am crescut de mic, mi-a fost ca un fiu si nu înteleg cine i-a vrut raul. Nu pot sa înteleg de ce s-a ajuns aici si cine este vinovat. Am tot sperat ca va fi gasit, ca se va întoarce acasa si ca vom uita de toate acestea. El statea mai mult pe la noi, parintii lui locuiesc sus pe deal, într-un canton si nu au posibilitati financiare. Nici noi nu o ducem stralucit, dar am facut totul ca sa le fie bine copiilor. El se întorcea în acea zi de la scoala. Noi nu l-am mai vazut dupa aceea. Se spune ca a fost vazut într-o caruta cu doi barbati, apoi de un alt individ, care ar fi fugit în strainatate. Sa dea Domnul sa-l prinda pe criminal”, a declarat bunica baiatului, pentru “Buna ziua Iasi”.

Satenii sunt inspaimantati

Barbatul care l-a gasit pe baiat are si acum cosmaruri. El povesteste ca din acea zi nu a mai închis un ochi de spaima.

 

politia

“Am cules cateva nuci si atunci l-am vazut. L-am tras de un papucel si m-am speriat. Am fugit acasa si am chemat niste vecini. Nu mi-am dat seama de prima data ca e baiatul, nu mirosea nimic. Avea un sac pe cap, l-am vazut înfasurat într-o patura, cu o banda neagra de doliu si legat cu sarma ghimpata. Parca Dumnezeu mi-a zis sa vin dupa nuci aici. Procurorul a zis ca a gasit un papuc cativa zeci de metri mai incolo. M-am speriat de moarte si nu am mai dormit de trei zile. Nu mai pot sa dorm noaptea, parca si acum vad copilul acela în ochi”, a povestit localnicul care a gasit trupul fara viata al baiatului.

Omul banuieste si cine ar fi criminalul. Un individ care a terorizat satul si care a fugit de cateva luni în Germania. Acum, este alerta în întreaga comunitate. Oamenii nu mai umbla noaptea pe strazi si îsi tin copiii în casa. Ei se tem ca infioratoarea crima ar fi fost comisa de un criminal în serie.

(M.N.)

Citește și...