Crimă odioasă în Timișoara! Un bărbat de 33 de ani a fost găsit mort în Gara de Nord

Publicat: 23/07/2020 | 16:51
Crimă odioasă în Timișoara! Un bărbat de 33 de ani a fost găsit mort în Gara de Nord

Un bărbat de 33 de ani a fost ucis cu sânge rece în Gara de Nord din Timișoara Un trecător a fost cel care l-a văzut și a alertat autoritățile.

Bărbatul identificat poartă numele de Florin Rafa. El era originar din Sibiu și abia ajunsese în țară din Germania, acolo unde lucrase la un circ. În prezent își căuta de muncă în Timișoara.

Din primele informații, se pare că Florin ar fi avut parte de un conflict aprins cu alți trei indivizi în jurul orei 04:00 dimineața. Situația degenerate rapid, iar unul dintre agresori l-a înjunghiat puternic pe Florin cu un cuțit.

Cei trei vinovați l-au lăsat pe bărbat într-o baltă de sânge și au fugit. Tânărul a fost găsit în apropiere de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Tânăr înjunghiat mortal în Gara de Nord Timișoaraâ

Suspecții vor fi identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere

Oamenii legii au început rapid cercetările și au ridicat camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica suspecții.

CITEȘTE ȘI: Smiley, mesajul tulburător despre cazurile de COVID-19 din ProTV: „Andreea nu e singura mea cunoștință care a avut Covid. Cum te-ai simți să…”

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș este abilitat să aducă la cunostința opiniei publice următoarele:

„În data de 23.07.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș s-au sesizat din oficiu fata de A.N. (autor neidentificat), cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal.

Fapta constă în aceea că, în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 3:45, în stația Gara de Nord din Timișoara, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reșița în spate la magazinul Profi, a fost găsită decedată o persoană de sex masculin, cu identitatea necunoscută, prezentând în zona pieptului o plagă înjunghiată.

Cercetările continuă în cauză, în vederea identificării autorului și a stabilirii modului și imprejurărilor de fapt în care victima a decedat.”