Crimă odioasă! Un milionar de 33 de ani a fost găsit decapitat și tăiat în bucăți în apartamentul său din New York

Autor:
Publicat: 15/07/2020 | 22:38
Crimă odioasă! Un milionar de 33 de ani a fost găsit decapitat și tăiat în bucăți în apartamentul său din New York

O crimă odioasă a ieșit la iveală în New York. Un milionar, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Trupul bărbatului era făcut bucăți și pus în saci de plastic.

Victima este Fahim Saleh, fondator al Gokada, o companie de transport la cerere și un serviciu de transport de motociclete, potrivit Mirror. Cea care a descoperit tragedia a fost chiar sora bărbatului. (CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! UN TATĂ ȘI-A UCIS FIICA DE 17 ANI PENTRU CĂ RĂMĂSESE ÎNSĂRCINATĂ ÎN URMA UNUI VIOL)

Potrivit autorităților crima a fost realizată de către un profesionist. Deși nu există un suspect, pe camerele de supraveghere din clădirea unde milionarul locuia a fost surprins un bărbat îmbrăcat în negru, ce îl urmărea pe Fahim Saleh. În imagini se observă cum este urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, avea cu el o servietă.

Cadavrul a fost dezmembrat

Conform autorităților, milionarul a fost găsit decapitat și tăiat în bucăți. Trunchiul acestuia se afla lângă mai multe pungi de plastic care conțineau capul și membrele, care au fost tăiate cu o drujbă electrică.  Cea care a făcut descoperirea a fost chiar sora milionarului, care fusese alertată de către un vecin, care a spus că se aud țipete din apartamentul fratelui său. (VEZI ȘI: PRINȚESA DIANA A FOST ASASINATĂ. CRIMINALUL ȘI-A RECUNOSCUT CRIMA PE PATUL DE MOARTE: „AM FĂCUT-O PENTRU REGINĂ, PENTRU ȚARĂ”)

Se pare că suspectul l-ar fi împușcat pe Saleh în apartamentul lui, după care i-a tranșat corpul. În acest caz o anchetă este în desfășurare. Din primele informații, autoritățile susțin că Saleh ar fi fost ucis de un profesionist, care știa cum să acționeze. Apartamentul nu a fost jefuit, iar anchetatorii nu au găsit mai deloc sânge pe podele, în ciuda stării în care se afla trupul neînsuflețit.