Prințesa Diana a fost asasinată. Criminalul și-a recunoscut crima pe patul de moarte: „Am făcut-o pentru Regină, pentru țară”

Publicat: 12/07/2020 | 19:58
Prințesa Diana a fost asasinată. Criminalul și-a recunoscut crima pe patul de moarte: „Am făcut-o pentru Regină, pentru țară”

La 23 de ani de la moartea Dianei, prințesă de Wales, mulți dintre oamenii care i-au fost apropiați cred că accidentul de mașină care i-a curmat viața nu a fost tocmai un accident.

John Hopkins, unul dintre agenții M15 care a lucrat ani la rând pentru Casa Regală, dezvăluit recent, pe patul de moarte, cum a murit prințesa Diana.

Citește și: Teoria șocantă despre moartea Prințesei Diana, propusă de hackerii Anonymous. Motivul pentru care ar fi fost omorâtă

Agentul a decis să aducă în prim-plan un detaliu nou. Anthony a recunoscut că i s-a ordonat să o ucidă pe Prințesă. Motivul este uluitor. Se pare că job-ul lui Hopkins era să elimine oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea Marii Britanii.

Cine i-a ordonat asasinarea

Totodată, fostul agent a spus că Familia Regală nu își dorea să i se afle secretele, atât de cunoscute de către Diana. Astfel, prințesa vedeta, care se afla în mașină cu iubitul său Dody Al-Fayed încercând să scape de paparazzi, a murit într-un accident tragic de mașină. Dar de ce s-a ajuns la asta?

„…pentru că știa prea multe secrete ale Familiei Regale. În plus, avea multă ranchiună împotriva lor și ar fi urmat să iasă în public cu o mulțime de dezvăluiri. Șeful meu mi-a spus că ea trebuie să moară – primise ordine direct de la Prințul Philip – și să facem astfel încât să pară un accident. Nu mai omorâsem o femeie până atunci, cu atât mai puțin o prințesă, dar am îndeplinit ordinele. Am făcut-o pentru Regină și pentru țară”, a povestit John Hopkins.

Totuși, prințesa nu ar fi murit pe loc din pricina impactului. Diana a făcut stop cardiac în drumul spre spital. „Oh, Doamne! Ce s-a întâmplat?”, au fost ultimele cuvinte ale Prințesei inimilor.

Nu rata: Apariţie ciudată: Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prinţesei Diana

Descendență regală

Diana s-a născut în familia Spencer. Din partea mamei, Diana avea strămoși de origine engleză, irlandeză, scoțiană, americană și armeană. Una dintre străbunicile ei din partea mamei era moștenitoarea Frances Work din New York. Ea era și descendenta Ducilor de Devonshire. Din partea tatălui său, era descendentă a Regelui Carol al II-lea al Angliei, prin patru fii ilegitimi:

  • Henry Fitzroy, primul Duce de Grafton, fiul d-nei Barbara Palmer, Ducesă de Cleveland
  • Charles Lennox, primul Duce de Richmond și Lennox, fiul d-nei Louise de Kérouaille
  • Charles Beauclerk, primul Duce de St Albans|Charles Beauclerk, fiul lui Nell Gwyn
  • James Scott, primul Duce de Monmouth|James Crofts- Scott, primul Duce de Monmouth, conducător al unei cunoscute mișcări de protest, fiul lui Lucy Walter