Teoria șocantă despre moartea Prințesei Diana, propusă de hackerii Anonymous. Motivul pentru care ar fi fost omorâtă

Publicat: 02/06/2020 | 08:54
Teoria șocantă despre moartea Prințesei Diana, propusă de hackerii Anonymous. Motivul pentru care ar fi fost omorâtă

Membrii grupului de hacker Anonymous au o teorie șocantă despre moartea Prințesei Diana. Aceștia spun că ea a fost, de fapt, asasinată, iar accidentul nu e întâmplător. Mai mult, ei au dezvăluit și motivul pentru care ar fi fost omorâtă.

CITEȘTE ȘI: APARIŢIE CIUDATĂ: UN BĂIAT DE 4 ANI PRETINDE CĂ ESTE REÎNCARNAREA PRINŢESEI DIANA

Aproape 23 de ani au trecut de când vestea a îngrozit o întreagă planetă: Prințesa Diana a murit într-un accident rutier. Pe 31 august 1997, la miezul nopții, mașina în care se afla Prințesa Diana cu prietenul ei Dodi al-Fayed, șoferul Henri Paul și bodyguardul Trevor Rhys-Jones a lovit unul dintre stâlpii din tunelul Alma. Dodi al-Fayed și Henri Paul au murit pe loc, în timp ce prințesa avea să fie declarată decedată trei ore mai târziu, la spital.

Teoria șocantă despre moartea Prințesei Diana, propusă de hackerii Anonymous

De atunci, fel de fel de teorii apar. Cele mai multe, că a fost asasinată. Gruparea de hackeri Anonymous a lansat și ea teroria că a fost ucisă. Mai mult, ar ști și motivul. Hackerii Anonymous, care în ultimele zile au făcut publice mai multe acte de corupție ale guvernului din Statele Unite ale Americii, susțin că Prințesa Diana a fost ucisă chiar de familia regală britanică! Motivul: pentru a o opri să divulge cazurile de corupție și traficul de minori în care chiar familia regală ar fi fost implicată.

NU RATA: MEGHAN MARKLE, PROBLEME CU LEGEA! SOȚIA PRINȚULUI HARRY, ÎN INSTANȚĂ ÎN PROCESUL INTENTAT MAIL ON SUNDAY

La cinci ani de la moartea Dianei, The Guardian publica un articol în care amintea de un secret al Prințesei Diana. „O casetă dispărută, văzută ultima dată în posesia lui Paul Burrell, conține dovezi ale unor presupuse violuri la Casa Regală”. Era vorba despre o bandă de 30 de minute care detaliază acuzațiile unei servitoare. Victima spune că a fost obligată să întrețină relații intime de două ori cu un bărbat care lucrează pentru prințul Charles. Unul dintre incidente ar fi avut loc în Egipt, celălalt în palat. Curios este că aceasta primea mai puțin de 10.000 de lire sterline pe an, iar când a părăsit Casa Regală a primit 30.000 de lire sterline, potrivit a1.ro.

Citește și...