Crimă înfiorătoare! Un tată și-a ucis fiica de 17 ani pentru că rămăsese însărcinată în urma unui viol

Publicat: 14/07/2020 | 18:43
Crimă înfiorătoare! Un tată și-a ucis fiica de 17 ani pentru că rămăsese însărcinată în urma unui viol

O crimă înfiorătoare a avut loc în India. Un tată și-a ucis cu sânge rece fiica de 17 ani, pentru că adolescenta ar fi pătat imaginea familiei. Ea rămăsese gravidă în urma unui viol, iar părintele său aflase totul de curând.

Povestea cutremurătoare a început în momentul în care tânăra de 17 ani, crescută de bunici, a dat vestea familiei că a rămas însărcinată în urma unui viol în urmă cu o săptămână.

Imediat după cele auzite, în timpul nopții, tatăl, care nu locuia cu fata în aceeași casă, a mers la locuința părinților lui care o creșteau și a omorât-o în somn prin asfixiere.

Bărbatul le-a povestit părinților săi și vecinilor a doua zi că fata a murit în somn, iar rapid aceștia au și înmormântat-o.

CITEȘTE ȘI: Anunț de ultimă oră! Austria impune noi restricții, începând de joi. Cursele aeriene directe din zece state, inclusiv România, sunt interzise

Trupul neînsuflețit a fost deshumat

Medicii au alertat Poliția după ce și-au dat seama că adolescenta era însărcinată, iar în momentul în care autoritățile au venit la casa bunicilor au descoperit că fata era ucisă.

Polițiștii au demarat o anchetă, iar corpul adolescentei a fost deshumat. S-a stability apoi că ea fusese ucisă prin strangulare.

CITEȘTE ȘI: Mesajul tăios al președintelui Klaus Iohannis: „Mă surprinde cinismul PSD. Tergiversarea legii carantinei și izolării poate costa sute de vieți”

Această crimă vine la doar câteva săptămâni după ce o adolescentă de 14 ani care a fost violată a fost arsă de vie după ce a opus rezistență în fața agresorilor.

CITEȘTE ȘI: Un medic român, mesaj acid pentru toți adepții teoriilor conspirative: „Nu crezi în Covid. Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”