Criminala de la metrou, mărturisire explozivă în faţa judecătorului! Ce a spus Magdalena Şerban despre Alexandra, prima victimă

Publicat: 20/12/2017 | 13:07

Audierea Magdalenei Şerban de la de la Curtea de Apel Bucureşti provoacă multă indignare în rândul românilor, mai ales după ce au văzut imaginile şocante din timpul celor două atacuri ale femeii. După ce a omorât-o pe Alina Ciucu, după ce a împins-o în faţa metroului, criminala a cerut confruntare cu prima victimă, Alexandra.

Citeşte şi: Magdalena Şerban a făcut jurăminte halucinante în timp ce era în instanţă! Cei prezenţi au fost uimiţi de mărturisirile criminalei de la metrou

În vârstă de 36 de ani, femeia a spus că în cazul Alexandrei, nu a fost o tentativă de omor, ci doar o simplă îmbrânceală, potrivit observator.tv. Vă reamintim că în seara de 12 decembrie, Magdalena Şerban a încercat să o arunce pe tânără pe şine în staţia de metrou Costin Georgian.

Citeşte şi: Criminala de la metrou nu crede că victima ei a murit! Magdalena Şerban susţine că imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt fabricate

Magdalena Şerban şi-a menţinut declaraţiile anterioare şi a susţinut că nu a încercat să le omoare pe fete, doar le-a îmbrâncit puţin. Avocata criminalei a cerut ca femeia să fie plasată imediat în arest la domiciliu.

Citeşte şi: A ucis şi apoi izbucnit în plâns! Singura persoana cu care a vorbit criminala de la metrou până a fost încătuşată, declaraţii cheie în tragedia care a şocat România

Mai mult, Magdalena Şerban ar fi în greva foamei, spune avocata femeii. Apărătorul a menţionat că în arest nu sunt condiţii decente, iar clienta sa ar fi fost ţinută permanent cu cătuşe la mâini, având probleme chiar şi atunci când trebuia să-ţi facă nevoile fizice.

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Citește și...