Cadavrul criminalului din Bacău a fost găsit, după două săptămâni de căutări

Publicat: 04/02/2020 | 14:20
După 14 zile de căutări, pompierii de la ISU Bacău au descoperit, la hidrocentrala din Letea Veche, cadavrul lui  Cătălin Dobre, cel care, în seara zilei de 21 ianuarie, și-a omorât soția, în zona Șerbănești a Bacăului. (VEZI AICI: SUSPECTUL CRIMEI DIN BACĂU, DE NEGĂSIT. CE VARIANTE IAU ÎN CALCUL ANCHETATORII)
După crimă, Dobre a sunat la 112 și a anunțat că se va arunca în canalul de fugă al Bistriței. De a doua zi, pompierii împreună cu scafandrii au început căutările, dar abia astăzi a sosit anunțul.
„În urma căutărilor în mediul acvatic, a fost descoperit un cadavru. Organele de poliție urmează să stabilească identitatea acestuia.”
La fața locului, polițiștii și procurorii au demarat ancheta, iar răspunsul nu a întârziat să apară:
Procurorul Cristinel Ciocântă ne-a dat detalii exclusive despre caz
Procurorul Cristinel Ciocântă a dat detalii despre caz
„A fost găsit, la trei kilometri, în aval, iar, din primele cercetări, s-a stabilit că e vorba de suspectul privind crima din seara de 21 ianuarie. Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie. De altfel, asupra cadavrului s-a găsit un buletin, care confirmă că e vorba despre cel căutat pentru crimă”, a declarat Cristinel Ciocântă – șef Secția Penală Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău.

Filmul crimei

Adriana Andone, o tânără mămică de 32 de ani, a fost găsită moartă în autoturismul iubitului ei, în zona Canalului Bistrița, Bacău. Cătălin Dobre și-ar fi înjunghiat de mai multe ori soția, după care a lăsat un bilet în care a anunțat că vrea să se arunce în canalul de fugă și a pus în mișcare toate autoritățile. Criminalul, cu care femeia avea un copil, a fugit imediat de la locul faptei.
La nivelul Direcției Generale pentru Protecția Copilului s-a demarat acțiunea prin care custodia copilului rămas orfan să fie în grija bunicilor.
Citește și...