Cristi Brancu, dezvăluiri despre problemele din căsnicia lui Alin Oprea

Publicat: 31/08/2020 | 14:58
Cristi Brancu, dezvăluiri despre problemele din căsnicia lui Alin Oprea

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri despre problemele din căsnicia lui Alin Oprea. Prezentatorul TV a explicat cum s-a ajuns la divorț.

Divorțul lui Alin Oprea de soția lui, Larisa, după mai bine de 20 de ani de căsnicie, a uimit pe toată lumea. Recent, artistul a intrat într-un scandal monstru ci fosta parteneră, după ce a fost surprins cu o altă femeie, deși divorțul nu s-a pronunțat

Larisa locuieşte în Londra de 3 ani, împreună cu cei doi copii, Melissa (18 ani) şi Adrian (21 de ani). În presă au circulat zvonuri că femeia a decis să pună capăt mariajului din cauza infidelității soțului, dar și a problemelor sale cu alcoolul, pe care solistul le neagă.

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin, a mărturisit că el o găsește pe Larisa vinovată de plecarea lui din trupă.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI ALIN OPREA, ACUZATĂ CĂ AR FI MOTIVUL REAL AL RUPTURII. “FĂCEA PAȘII DICTAȚI DE EA, CREZÂND CĂ…”

„Larisa era mâna dreaptă a lui Alin”

Cristi Brancu a vorbit recent despre divorțul celor doi și a făcut mărturisiri și despre separarea trupei Talisman.

„Tot aud oamenii zicând că din cauza Larisei s-a despărțit trupa Talisman. Alin este major, vaccinat… Eu am lucrat 2 ani cu ei, pentru că Alin a fost organizatorul festivalului de la Amara și eu am fost prezentator. Am stat cu ei ore întregi. Larisa era mâna dreaptă a lui Alin în tot ceea ce însemna organizarea. Larisa și cu Alin au făcut echipă ani buni, spre binele familiei, al copiilor, al business-ului lor. La un moment dat, Larisa a decis să plece.

Din câte am auzit, Alin a ajutat-o pe Larisa într-o anumită situație de viață, când ea a avut o problemă și el i-a fost alături. De la un moment încolo, faptul că ea a plecat a arătat că există niște neînțelegeri. Ideal, din punctul meu de vedere, era ca această relație să se încheiei înainte ca Alin să apară cu altă femeie”, a spus Brancu, scrie Wowbiz.

NU RATA: ALIN OPREA (EX-TALISMAN) S-A RUPT TOTAL DE FAMILIE! COPIII ÎL RENEAGĂ!