Acasă » Exclusiv » Rona Hartner declară război operațiilor estetice și are un mesaj pentru femeile care apelează la intervenții: ”Nu o să mă vadă nimeni la o clinică de înfrumusețare să îmi fac botox, să fie foarte clar!”

Rona Hartner declară război operațiilor estetice și are un mesaj pentru femeile care apelează la intervenții: ”Nu o să mă vadă nimeni la o clinică de înfrumusețare să îmi fac botox, să fie foarte clar!”

De: Andreea Bolocan 05/12/2021 | 12:00
Rona Hartner declară război operațiilor estetice și are un mesaj pentru femeile care apelează la intervenții: ”Nu o să mă vadă nimeni la o clinică de înfrumusețare să îmi fac botox, să fie foarte clar!”

Rona Hartner a ajuns la 48 de ani, dar nu are de gând să apeleze la operațiile estetice! Actrița spune că umbșă nemachiată și refuză să pune filtre atunci când face live-uri pe rețelele de socializare. Care sunt motivele? Aflați din materialul de mai jos. CANCAN.RO are toate detaliile chiar de la Rona Hartner!

După ce a suferit de boala secolului și a trecut prin multe schimbări bruște ale organismului și ale corpului său, Rona Hatner, a reușit să se pună din nou pe picioare. Aceasta a explicat cum a făcut față tuturor acestor schimbări și ce legătură au regimurile alimentare și operațiile estetice în viața unei femei.

Actrița este stabilită în acest moment în Franța și spune că nu are nevoie să se ”deghizeze” sau să își facă vreo operație estetică:

”Nu simt nevoia să mă deghizez și nu simt nevoia să îmi fac eu un look. Am avut chestia asta la 13 ani, dar acum nu mai am, adică sunt eu însămi și gata! Plec de acasă nemachiată, fac live-uri fără efecte, nu m-am operat niciodată, nu mi-am făcut în viața mea nicio injecție de botox. Nu o să mă vadă nimeni, niciodată, la o clinică de înfrumusețare să îmi fac botox, să fie foarte clar!”, a declarat artista pentru CANCAN.RO.

Actrița Rona Hartner

Rona consideră că persoanele care apelează la operații estetice sunt schimonosite, acesta fiind principalul motiv pentru care actrița evită să fac acest pas: 

”În primul rând, toate femeile pe care le-am văzut operate, să mă scuze, și vedete, par schimonosite, îmi pare rău. Sunt schimonosite, nu mai este fața lor, nu mai sunt ele. Și, în același timp, cred că o femeie dacă într-adevăr se respectă, își respectă și vârsta. Nu vreau să par de 20 de ani, la 48. Eu îmi respect vârsta mea!

”Mi se pare criminal că ne operăm atât!”

Rona a ținut să transmită un mesaj pentru toate femeile. Aceasta a subliniat ideea că o femeie ar trebui să se ocupe mai întâi de interior, mai apoi de exteriorul ei: 

Și mulțumesc lui Dumnezeu, știu că din interior îți iese lumina pe față, dacă nu ai interior degeaba pui blush, că tot nu îl ai. Deci eu încerc să mă ocup de ce este în interior mai mult, decât de ce este în exterior. Cam ăsta este mesajul meu.

Mi se pare criminal că 90% din regimuri sunt făcute pentru femei, de fapt nici nu există niciun regim pentru bărbați. Injecțiile astea sunt pentru femei, operațiile sunt pentru femei, de ce să ne operăm atât? De ce să nu ne asumăm cum suntem?

O țin minte pe bunica mea care avea 90 de ani, 1500 de riduri și era superbă pentru că zâmbea, ne zâmbea și avea ochii aceia cu experiența și pliseuri, îți venea să o iei acasă, și o luam acasă, adică a stat cu noi, adică a stat la noi. Era de-a noastră, era a noastră, era bunica noastră! Nu a încercat să fie fată mare la 90 de ani.”, a mai spus Rona.

VEZI ȘI: RONA HARTNER, CEL MAI SINCER INTERVIU, DUPĂ DIVORȚUL DE HERVE. CINE I-A FOST ALĂTURI ÎN MOMENTELE GRELE ȘI CE RELAȚIE MAI ARE CU FOSTUL SOȚ

Rona Hartner

”Majoritatea fetelor operate, sunt schimonosite”

Artista spune că fetele operate sunt schimonosite și că în spatele acestor operații estetice există un business în spate. De asemenea, aceasta a declarat că buzele, nasul și ochii celor operate sunt mult prea exagerte și nu sunt reale:

”Mi se pare că majoritatea fetelor care sunt operate acum, bine este un business în spate, mi se pare că toate sunt schimonosite, de fapt, toate, chiar îmi pare rău să le văd, pentru că televizorul nu iartă, arată și mi-e milă de ele. Alea nu sunt buze, ăia nu sunt ochi, alea nu sunt nasuri.

Prea, prea, prea exagerat. și fețele alea fixe așa, nu știu, îmi pare rău, nu știu cine le-a păcălit, dar cred că trebuiau să se ocupe mai mult de interiorul lor, decât de exterior. Că până la urmă exteriorul îl lăsăm aici, interiorul îl luam cu noi.

Oricât ai fi de operată și oricât ai fi de fardată, dacă ești tristă, se vede! Deci dacă n-ai bucuria aia din suflet, se vede! Dar dacă o ai și poate nu știu, în ziua respectivă, e bună, sunt zile în care nu mă dau nici cu cremă, deci, nu mă gândesc doar la asta, darămite să mă fardez în fiecare zi. Nici vorbă!

Mi se pare obositor pentru față și le-aș convinge pe fetele astea, fetelor, cel mai bun demachiant de pe lume este apa. Spălați-vă pe față și atât! Da-ți jos toată tencuiala aia, respirați”, a declarat faimoasa actriță.

”Mi se întâmplă să slăbesc și 7 kilograme într-o săptămână!”

Artista a spus cu mare mândrie faptul că ea nu are riduri, nici la vârsta de 48 de ani și a menționat și care este secretul ei pentru o piele aproape perfectă.

”Eu nu am riduri la 48 de ani, că mă dau doar cu o cremă, maxim, pe zi, o cremă. Restul, las și corpul și fața să se mai adapteze la sezon, la ce se întâmplă pe afară. Deci contează și să te adaptezi și tu la ceea ce este în jurul tău. Nu numai să îți forțezi organismul tău, să fie tot timpul în perfectă stare. Eu aveam treabă cu toate regimurile astea și uneori mi se întâmpla să slăbesc și 7 kilograme într-o săptămână.”, ne-a mai spus aceasta.

Artista Rona Hartner

”Eu am plătit pentru chestia asta, am făcut cancer!”

De asemenea, Rona Hatner a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO care este starea ei de sănătate la momentul actual, deoarece în trecut aceasta a suferit de boala secolului, iar aceasta crede că a avut mare legătură cu faptul că de-a lungul vieții sale a urmat diete și regimuri alimentare:

”Eu am plătit pentru chestia asta, am făcut cancer. Deci eu sunt sigură că boala asta s-a declanșat de la toate dereglările astea, de la toate regimurile pe care le-am făcut. Deci, dau sfat tuturor!

Mulțumesc lui Dumnezeu sunt super ok, mi-au ieșit analizele impecabile. Acum în Ianuarie fac încă un șir de analize, din șase în șase luni, iar de 2 ani nu am mai făcut nici măcar o gripă.”, a mai declarat actrița pentru CANCAN.RO.

CITEȘTE ȘI: CUM SE SIMTE RONA HARTNER DUPĂ DIVORȚUL DE HERVE CAMILLERI! ÎN CE RELAȚII AU RĂMAS CEI DOI. „ÎNCĂ NU AM DEPĂȘIT ŞOCUL…”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Facebook.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Andreea Bolocan
Absolventă a Universității București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profilul Business Administration. Lucrează de 5 ani în presă. Până de curând a fost și instructor de tenis de câmp. În prezent este redactor la CANCAN.RO, ce citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...