Cum a fost umilită Vulpița, în ultima melodie lansată. Videoclipul piesei a stârnit hohote de râs

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 10:41
Cum a fost umilită Vulpița, în ultima melodie lansată. Videoclipul piesei a stârnit hohote de râs

Vulpița de la Acces Direct a părăsit emisiunea, însă nu înainte de a lansa o ultimă melodie. Cu toate acestea, oamenii au observat rapid că soția lui Viorel a fost mai mult umilită decât băgată în seamă în noul videoclip „Tuga”.

Vulpița și Viorel au lansat ultima lor melodie, în colaborare cu Ana Ciulpan. Piesa se numește „Tuga” și este o melodie populară, care nu prea a prins la public așa cum au făcut celelalte „hit-uri” marca soții Stegaru. În titlul melodiei, numele Vulpiței apare primul, însă…surpriză!

Veronica Stegaru nu cântă nici măcar un singur vers, ci doar dansează, în întregul videoclip. Însă Veronica nu este singura care nu a picat bine în melodie, căci și Viorel a dat-o în bară rău de tot. Din cauza faptului că soțul Vulpiței nu are voce, producătorii muzicali care s-au ocupat de melodia cu pricina au fost nevoiți să aplice la maxim autotune-ul, care, din păcate…la un moment dar n-a mai funcționat, iar vocea lui Viorel a cam „zgâriat” urechile fanilor săi.

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct

După 8 luni în care au primit și simpatii, dar și multe reacții pline de hate din partea telespectatorilor, Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct. Anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida, care a mărturisit că cei doi soți din Blăgești se află deja acasă, alături de fetița lor, Maria.

Mirela Vaida a povestit în direct, la Antena 1, că cei doi soți din Blăgești au ajuns acasă, alături de fiica lor, care plângea de dorul părinților de 2 zile. Mama lui Viorel, doamna Ilinca, a venit în București și i-a luat cu trenul. În direct, Mirela Vaida le-a urat numai de bine și i-a sfătuit să aibă grijă de ei și de familia lor.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis > Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte” a spus prezentatoarea.