Cum arată Corina Caragea în costum de baie

Publicat: 05/03/2017 | 21:34

Corina Caragea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare în costum de baie. Poza este făcută în vacanţa pe care prezentatoarea TV a petrecut-o în Mauritius.

Corina Caragea le-a arătat tuturor fanilor ce sexy este în costum de baie. Nu că aceştia nu ar fi bănuit deja asta!

Poza cu Corina Caragea a adunat peste 1.300 de like-uri pe contul de Instagram al prezentatoarei ştirilor sportive de la Pro TV.

Corina Caragea a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie
Corina Caragea a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Corina Caragea a lucrat, înainte de a prezenta ştirile sportive la Pro TV, ani buni cu Andreea Marin, la TVR (VEZI AICI). 

Totul se petrecea pe când „Zâna“ prezenta „Surprize, surprize“, iar Corina Caragea a fost una dintre dansatoarele îndrăgitei emisiuni. În plus, pentru că fizicul, dar şi faptul că ştia să danseze au ajutat-o, Corina Caragea a intrat rapid în corpul de balet al emisiunii. De asemenea, aceasta apărea mai mereu în reprizele de dans, iar uneori conducea invitaţii de la scaunele din public către platoul unde ajungeau să îşi spună poveştile care au impresionat o ţară întreagă. 

„«Surprize, Surprize» este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani . Dansul era o portiţă care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – şi eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou şi să «fur» meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiţii. Am avut norocul să învăţ de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârşit, pasionat şi hotărât, care m-a susţinut atunci când am vrut să merg mai departe. După numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de ştiri care difuzase un anunţ că are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat“, a mărturisit Corina Caragea, recent, pentru revista Femeia.