Cum arată, de fapt, mama Loredanei Groza. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. FOTO

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 12:53
Cum arată, de fapt, mama Loredanei Groza. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. FOTO

Pe Loredana Groza o știe toată lumea, însă puțini sunt cei care o cunosc pe mama vedetei. De curând, cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, artista a postat o fotografie la ea pe Instagram și toată lumea a putut vedea asemănarea izbitoare dintre ea și mama sa!

De ziua de naștere a mamei sale, Loredana Groza a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu cea care i-a dat viață, dar și un mesaj extrem de emoționant la adresa acesteia.

Cu toate acestea, fanii au observat rapid faptul că Loredana Groza și mama ei seamănă ca două picături de apă, iar femeia care i-a dat viață artistei este o doamnă simplă, dar tare, tare cochetă!

„La mulți ani mamei mele minunate! Te iubesc mult, Leo! Sunt binecuvântată să te văd și să te am lângă mine. “Mama doar Mama fara a fi datoare iti da tot ce-n suflet are
Mama doar Mama uitand parca de sine
Ea traieste doar prin tine..
Mama.. doar Mama”
Te iubesc❤️ ~Lori” a scris Loredana Groza, pe rețeaua de socializare.

Loredana Groza, pusă la zid pentru aparițiile photoshopate

În ultima perioadă, Loredana Groza nu s-a dat în spate de la nicio transformare. Cu toate acestea, fanii au început să o acuze pe vedetă că a cam exagerat cu fotografiile modificate, dar și cu operațiile estetice. Mai mult, câțiva internauți s-au grăbit să o asemene cu Loredana Chivu.

Loredana Groza a fost asemănată, de curând, cu nimeni alta decât Loredana Chivu. Totul a pornit de la câteva fotografii postate de artistă pe rețelele de socializare, în care internauții au văzut asemănările izbitoare: operații estetice, imagini modificate, haine sumare, amândouă blonde…ce să mai, tot tacâmul!

După ce a fost acuzată că cea din imagini nu mai seamănă deloc cu ea, Loredana Groza a avut un răspuns surprinzător.

„Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!” -a scris internautul”. Fără să stea pe gânduri, Loredana Groza i-a răspuns imediat acestuia.

„O să râzi, sunt chiar eu” i-a spus Loredana Groza, internautului.