Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Nimeni nu a știut până acum!

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 16:30
Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Nimeni nu a știut până acum!

Despre Carmen de la Sălciua știe toată lumea că este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. De-a lungul timpului, cântăreața nu și-a prea expus viața personală în spațiul public, așa că nu multă lume știa cum arată, de fapt, mama acesteia. 

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua le-a făcut cea mai mare bucurie fanilor săi. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu cea care i-a dat viață, alături de un mesaj emoționant pentru ea. Fanii lui Carmen au fost foarte încântați să o vadă pe mama artistei și i-au transmis și ei, prin comentarii, numai urări de bine.

CITEȘTE ȘI – CE A RĂSPUNS CARMEN DE LA SĂLCIUA, ATUNCI CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DACĂ A FĂCUT VIDEOCHAT. FANII AU RĂMAS FĂRĂ REPLICĂ!

„Cel mai mare aport din tot ceea ce eu sunt azi…ți se datorează tie ! Îți mulțumesc ca ai fost atenta la fiecare pas al meu …m-ai luat de mâna când am greșit ,mi-ai șters lacrimile când eram suparata …sau atunci când te minteam ca sunt bine …ai știu poate ca nu era așa !Ca mama întotdeauna știe și simte ..
Dacă exista pe lumea asta un om pentru care sa îmi scoată inima din piept și sa o pună in alt piept …aceea ești Tu !
La mulți ani Mama ! ♥️” a scris Carmen, în dreptul fotografiei cu mama sa.

Mama lui Carmen de la Sălciua a fost surprinsă de ziua ei de naștere cu un super-tort delicios, dar și cu buchete de flori atât din partea artistei, cât și din partea celor dragi.

Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua

Artista a apelat la mai multe artificii estetice de înfrumusețare, iar rezultatul este unul wow, care dă pe spate toți bărbații. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum care a fost prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o Carmen de la Sălciua.

NU RATA – ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, CARMEN DE LA SĂLCIUA A FOST OPRITĂ DE POLIȚIȘTI. MOTIVUL ESTE ÎNSĂ ULUITOR

Ei bine, judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei. Și nu doar ea, ci și fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, căci imediat cum Carmen postează o fotografie, aceștia înroșesc butonul de like.