Cum s-a răzbunat interlopul după ce a fost denunţat. Finul lui Adi Minune, terorizat cu săbii şi topoare de mafiotul Viscol

Publicat: 02/03/2017 | 19:30

Dezvăluirile făcute de finul lui Adi Minune în CANCAN.ro, despre temutul clan Viscol care a îngrozit Lugojul şi Timişoara, terorizîndu-i familia şi dictând legea în oraş datorită relaţiilor la nivel înalt nu au rămas fără urmări. ”Denunţătorul” a fost alergat cu toporul iar casa i-a fost devastată, astfel că a fost nevoit să fugă în Italia. Mai mult decât atât, ştirea cu ultimul scandal soldat cu distrugeri a dispărut din toată presa locală!

Săptămâna trecută, Căldăraş Ion, zis ”David”, a făcut dezvăluiri la CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, după ce a primit ameninţări cu moartea de la membrii clanului ”Viscol”. Imediat, interlopii au trecut deja la fapte. ”David” a fost alergat cu toporul prin oraş, iar casa i-a fost devastată. Temându-se pentru viaţa sa şi a familiei sale, a fugit în Italia, de unde continuat să vorbească. ”Sunt ameninţat cu moartea dacă nu retrag dezvaluirile mele, că va fi rău cu mine şi cu familia mea. Mi-au spart casa iar poliţia a apărut după două-trei ore. Tătaru, actualul comandant al Poliţiei Lugoj şi adjunctul, Tonenchi, nu iau măsuri…Că-s la mâna lui Boţ Iulian, zis Viscol. Are multe relaţii Viscol ăsta, că au dispărut şi dezvăluirile care erau în Banat. Banii vorbesc, totul e la mâna lui” a continuat seria dezvăluirilor pentru CANCAN.ro, Ion Căldăraş. ”David” este finul lui Adrian Minune, care nu se sfieşte să cânte la nunţile şi botezurile interlopilor.

Aşa arăta casa lui ”David” după răzbunarea interlopilor
Aşa arăta casa lui ”David” după răzbunarea interlopilor

Poliţiştii lugojeni efectuează cercetări în cazul unui bărbat din Lugoj, implicat într-un incident petrecut miercuri, (22 februarie, n.r.) pe strada Episcop Ioan Bălan din municipiu. Bărbatul este cercetat pentru distrugere şi tutlburarea liniştii publice după ce a distrus cu un topor uşa şi geamul unui imobil aflat pe aceeaşi stradă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă ancheta pentru a stabili cauzele incidentului” arăta Poliţia Lugoj într-un comunicat despre răzbunarea clanului Viscol asupra denunţătorului. În mod misterios, după ce a fost preluat de presa locală, a dispărut din mediul online! ”A fost Costa, tatăl lui Viscol” a spus ”David”, referindu-se la autorul distrugerilor.

”Viscol” a fost arestat acum un an
”Viscol” a fost arestat acum un an

De altfel, şi fosta conducere a IPJ Timişoara era tot la mâna interlopilor, care erau protejaţi de fosta conducere a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, iar poliţiştii ”s-au dus la fund” o dată cu ei, acum un an, când au fost arestaţi doi comisari-şefi, fostul şef al IPJ Timiş, Sorin Muntean, respectiv şeful interimar al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Dumitru Pavel.

Iulian Boţ, zis Viscol, şi clanul său sunt temuţi în Timişoara şi în Lugoj, acaparând multe din imobilele istorice din oraş şi îngrozind oamenii cu fapte de violenţă extremă, după cum arătam AICI.Acest individ pe zi ce trece devine mai periculos. În data de 16.08.2013 tot acest Boţ Iulian zis Viscol a împuşcat pe numitul Mihai Ioan zis ”Ionel” in ambele picioare . Chiar fostul poliţist ”domnul Coco” de la judiciara din Lugoj a strâns cartuşele de jos fără avea o mănuşă pe mană cum se procedează pentru a ascunde probele; eram de fata când s-a întâmplat incidentul nefericit pe strada Mărăşeşti. Câteva luni mai târziu acesta este eliberat şi achitat (…) Tot acest Boţ Iulian zis Viscol în urmă cu 10-11 ani la o nuntă înainte de ora 12 să mergem la biserică cu tinerii căsătoriţi Viscol a tăiat urechea lui Ciurar Dorin care culmea ironiei chiar el era socrul mic. Urechea i-a fost tăiată şi aruncată pe jos în văzul invitaţilor. În acea vreme Claudiu Chebici era comandantul poliţiei el cunoaşte cazul mai bine decât oricine. Din păcate nunta s-a spart, tinerii nu s-au mai căsătorit şi totuşi Viscol nu a executat nici o zi de puşcărie. Vă şi zic de ce, pentru că familia victimei a fost ameninţată că dacă depune plângere împotriva lui până diseară vor muri cu tot cu familia lor. Chiar eu la rugămintea lui Viscol am luat caseta care se filma la nuntă şi au prins chiar şi faza cu urechea tăiată. Eu şi tatăl lui Viscol ne-am dus şi am ars caseta la ieşire din oraş. Din păcate, încă trăim cu acest individ periculos care terorizează atât români cat şi ţigani. Atâta influenţă are încât a cumpărat şi fostul cinematograf Capitol şi l-a transformat în apartamente de închiriere acesta fiind clădire de patrimoniu ” povestea ”David” în exclusivitate pentru CANCAN.ro

Citește și...