Acasă » Galerie foto » MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”

MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”

De: Cancan 22/02/2017 | 00:00
MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. Finul lui Adi Minune îl denunţă pe temutul interlop ”Viscol”
”Viscol” (stânga), alături de ”denunţătorul” său, Căldăraş Ion, zis ”David”

Timişoara, Lugojul şi zonele adiacente au fost ani la rând terorizate de mafia ţigănească, iar printre liderii acesteia se afla şi temutul ”Viscol”, pe numele său real Iulian Boţ. Interlopii erau protejaţi de fosta conducere a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, iar poliţiştii ”s-au dus la fund” o dată cu ei. Procurorii au avut de-a face cu o serie de denunţuri, iar acum un personaj odată apropiat interlopilor s-a hotărât să rupă tăcerea pentru CANCAN.ro. Acesta este nimeni altul decât finul manelistului Adi Minune!

Declinul clanului Viscol a început în luna februarie a anului trecut, când au fost arestaţi doi comisari-şefi, fostul şef al IPJ Timiş, Sorin Muntean, respectiv şeful interimar al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Dumitru Pavel, arăta evz.ro. Odată cu ei au fost reţinuţi liderul rromilor din Lugoj, Iulian Boţ, zis ”Viscol” şi un avocat din cadrul Baroului Timiş, Marin Bîlc, toţi fiind acuzaţi de activităţi de crimă organizată. De numele lui Viscol sunt legate afaceri imobiliare dubioase în oraş, clanul însuşindu-şi multe clădiri istorice, printre care şi fostul Cinematograf ”Capitol”. La mai bine de un an, unul din foştii apropiaţi ai lui ”Viscol” s-a hotărât să-i plătească o poliţă şi a povestit o serie de fapte inimaginabile într-un presupus stat de drept! Numele ”denunţătorului” are greutate, cu atât mai mult cu cât este chiar unul din finii celebrului Adi Minune! Manelistul nu este străin de lumea interlopă pentru că obişnuieşte să cânte la evenimente la care iau parte membrii ei, aşa cum arătam AICI.

”Denunţătorul” Căldăraş Ion, zis ”David”, este finul lui Adi Minune
”Denunţătorul” Căldăraş Ion, zis ”David”, este finul lui Adi Minune

Căldăraş Ion, zis ”David” a făcut ”denunţul” în detaliu pentru CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, după ce a primit ameninţări cu moartea de la membrii clanului ”Viscol”. ”Pi…tule, nu scapi de noi nici tu nici tatăl tău, bucură-te cât mai e în viaţă, ştii că l-a pus socrul meu Viscol la răcoare, i-a dat lecţie şi mai urmează, l-a făcut cu cap, i-a pus grenadă şi pistol şi fraierul s-a dus la locul lui şi urmează iar”. Acesta este mesajul, în variantă literară, primit de ”David” de la Martin Boţ, ginerele lui Viscol, şi care l-a determinat să rupă tăcerea!

Acesta este mesajul primit de finul lui Adrian Minune de la interlopi
Acesta este mesajul primit de finul lui Adrian Minune de la interlopi

Ginerele lui Viscol face însă referire la fapte reale, cuprinse chiar în referatul de arestare preventivă întocmit de procurori pentru ”Viscol”. ”Pe fondul luptei pentru a intra în posesia imobilelor de patrimoniu din centrul Lugojului, între membrii clanului ”Viscol” şi membrii altor clanuri de rromi rivale au izbucnit, de-a lungul timpului, diferite confruntări deosebit de violente – ca exemplu, situaţiile conflictuale din 2009 când membri ai clanului ”Viscol” au tras mai multe focuri de armă în casa unei familii rivale, gloanţele trecând prin geamuri şi ajungând până în curtea interioară, sau înscenarea pusă la cale unei alte familii rivale, prin „plantarea” unui pistol şi a unei grenade în locuinţa acestora, vizată ulterior de o percheziţie a organelor de poliţie; cazul din 2013, când liderul clanului ”Viscol” împreună cu mai multe persoane au pătruns în locuinţa unui rival, pe care l-au împușcat în ambele picioare etc.”, Nu sunt singurele răfuieli cu interlopi despre care povesteam în CANCAN.ro!

Cum a ”plantat” probele

Căldăraş Ion, zis ”David” a detaliat faptele, în denunţul CANCAN.ro

Vă aduc la cunoştinţă ca în anul 2008 luna mai Boţ Iulian zis ”Viscol” a plasat o grenadă şi un pistol la domiciliul lui Popescu Ioan zis Turculeţ, tot el şi cu fostul şef IJP Timiş, domnul Palade care era un bun prieten cu Viscol, au organizat o percheziţie la domiciliul tatălui meu Popescu Ioan şi au găsit grenada şi pistolul direct la locul ştiut de ei în urma căruia tatăl meu a făcut 6 luni de puşcărie după care a fost eliberat din lipsă de probe. În acest dosar majoritatea martorilor au fost ameninţaţi atât de poliţişti din acea vreme cat şi de familia lui Bot Iulian zis Viscol, ma refer la martorii (vecini) care au sesizat poliţia. ”

Acesta este bărbatul împuşcat în picioare de ”Viscol”
Acesta este bărbatul împuşcat în picioare de ”Viscol”

 

Viscol” i-a tăiat urechea socrului mic

”David” a detaliat şi alte fapte de vitejie, amintite şi de de procurori.

Acest individ pe zi ce trece devine mai periculos. În data de 16.08.2013 tot acest Boţ Iulian zis Viscol a împuşcat pe numitul Mihai Ioan zis ”Ionel” in ambele picioare . Chiar fostul poliţist ”domnul Coco” de la judiciara din Lugoj a strâns cartuşele de jos fără avea o mănuşă pe mană cum se procedează pentru a ascunde probele; eram de fata când s-a întâmplat incidentul nefericit pe strada Mărăşeşti. Câteva luni mai târziu acesta este eliberat şi achitat (…) Tot acest Boţ Iulian zis Viscol în urmă cu 10-11 ani la o nuntă înainte de ora 12 să mergem la biserică cu tinerii căsătoriţi Viscol a tăiat urechea lui Ciurar Dorin care culmea ironiei chiar el era socrul mic. Urechea i-a fost tăiată şi aruncată pe jos în văzul invitaţilor. În acea vreme Claudiu Chebici era comandantul poliţiei el cunoaşte cazul mai bine decât oricine. Din păcate nunta s-a spart, tinerii nu s-au mai căsătorit şi totuşi Viscol nu a executat nici o zi de puşcărie. Vă şi zic de ce, pentru că familia victimei a fost ameninţată că dacă depune plângere împotriva lui până diseară vor muri cu tot cu familia lor. Chiar eu la rugămintea lui Viscol am luat caseta care se filma la nuntă şi au prins chiar şi faza cu urechea tăiată. Eu şi tatăl lui Viscol ne-am dus şi am ars caseta la ieşire din oraş. Din păcate, încă trăim cu acest individ periculos care terorizează atât români cat şi ţigani. Atâta influenţă are încât a cumpărat şi fostul cinematograf Capitol şi l-a transformat în apartamente de închiriere acesta fiind clădire de patrimoniu ”.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...