Botez cu cei mai periculoşi mafioti din Bucureşti. Salam şi Minune, în duet sub o ploaie de bani!

Publicat: 28/10/2016 | 00:16

Florin Salam şi Adrian Minune au cântat în duet la restaurantul unui hotel de lux din sectorul 4, la un botez organizat de familia lui Mircea Nebunu, supranumit şi “Regele”, în faţa unei colecţii impresionante de interlopi, unul mai periculos decât altul. Maneliştii au strâns o avere din dedicaţii.

Vali Băluş, fratele temutului lider interlop Mircea Nebunu,(foto sus), liderul grupării Sportivilor, şi-a botezat fetiţa, în noaptea de miercuri spre joi, la restaurantul unui hotel de lux din sectorul 4, adică în zona în care acesta are cea mai multă influenţă. Evenimentul a fost promovat pe internet chiar de către regele fiţelor, Andrei Versace (VIDEO), care a ţinut să lanseze personal o invitaţie la o “petrecere corectă”. (VIDEO)

Radu Roşca (stânga), alături de Mircea Ursu
Radu Roşca (stânga), alături de Mircea Ursu

La botez au fost prezenţi unii dintre cei mai importanţi interlopi din Bucureşti, în frunte cu Mircea Nebunu, Radu Roşca, Mircea Ursu, Cristi Calu şi fratele său Titi Euro, uriaşul John, Lică Vancică, nepotul său Fane, Alin Pittbull şi mulţi alţii, dar şi campionul K1 Marius Tiţă.

Campionul K1 Marius Tiţă, alături de ”gaşcă”
Campionul K1 Marius Tiţă, alături de ”gaşcă”

Tot la botezul lui Vali Nebunu a fost prezent a fost şi Viorel Amet, un fost membru al clanului Amet, renegat de toate rudele sale după ce şi-a trădat familia şi a aderat la gruparea Sportivilor, aflată în război deschis cu turcii din Apărătorii Patriei, din rândul cărora şi el face parte.

Viorel Amet s-a pozat pentru a se afişa pe reţelele de socializare
Viorel Amet s-a pozat pentru a se afişa pe reţelele de socializare

Printre marii absenţi s-a numărat, însă, Robert Nica, în trecut unul dintre cei care aveau un cuvânt greu de spus în gruparea condusă acum de Mircea Nebunu, dar despre care se spune că ar fi renunţat la vechile sale anturaje, de care nici nu mai vrea să audă şi s-ar fi proclamat drept un om de afaceri care nu mai are legături cu lumea interlopă. Petrecerea a fost animată de Adrian Minune şi Florin Salam care au cântat în duet.

Aceştia s-au plasat strategic, în puncte diferite ale restaurantului, astfel că au reuşit să colecteze mai cu spor banii pentru dedicaţii. Cei mai mulţi bani ar fi luat de la membrii clanului Vancică, în condiţiile în care, la o singură dedicaţie, Fane Vancică i-a dat lui Adi Minune 1.500 de lei şi ar fi continuat să-i dea, însă manelistul a făcut un pas în spate, ca şi cum ar fi spus că este “destul”. Oricum, câteva secunde mai târziu, un anume Cezar i-a dat lui Salam 1.500 de lei, pentru o dedicaţie către Mircea Nebunu, familia lui şi alţi interlopi din anturajul acestuia. (VIDEO)

(Andrei Dumitrescu)