EXCLUSIV. Am aflat cum au murit părinții lui Artan de la Partizan! Mama artistului s-a stins prima, apoi ce a urmat e cutremurător

Publicat: 23/09/2018 | 11:20

Adrian Pleșca, solistul de la Partizan, trece prin momente cumplite: părinții lui au murit în aceeași zi, joi, iar el s-a ocupat, sâmbătă, de cele două înmormântări. Din surse a căror credibilitate nu poate fi pusă la îndoială,CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat care a fost motivul dublului deces din familia artistului cunoscut mai mult sub numele Artan. (Castig garantat 5.000$ lunar!) 

Potrivit surselor citate, mama artistului suferea de multă vreme de o boală incurabilă, iar în ziua de 20 septembrie, din nefericire, a pierdut lupta pe care o dusese timp îndelungat. Femeia a murit, iar soțul ei a fost sfâșiat de durere. Șocul prin care a fost obligat să treacă i-a fost fatal bărbatului. La numai câteva ore de la moartea soției sale, tatăl lui Artan a decedat, la rândul său, lăsându-l pe Adrian Pleșca în brațele disperării. (Citește și: ”Breaking news. Au murit părinții lui Artan, solistul trupei Partizan”)

“13:30 sâmbătă. Slujba și înmormântarea (mama și tata)”, a fost anunțul laconic făcut vineri după-amiază, pe contul personal de socializare, de Artan, solistul trupei Partizan, la o zi după nenorocire. (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!)

Tatăl său, fost profesor la un cunoscut liceu de muzică, urma să împlinească luna viitoare 94 de ani, iar mama artistului, profesoară de biologie, ar fi împlinit, tot luna viitoare, 88 ani. (Super oferta de angajare) 

Adrian Pleșca, în stare de șoc după ce părinții săi s-au stins în aceeași zi

Solistul s-a aflat, fără îndoială, în stare de șoc după dubla pierdere suferită în cursul zilei de joi, într-un interval de câteva ore, când părinții săi s-au stins din viață. (NU RATA, AICI: Anunț cutremurător după ce s-a aflat că părinții lui Adrian Pleșca au murit în aceeași zi)

La scurt timp după ultima tragedie, Artan a postat pe pagina sa de Facebook două casete negre în care erau trecute datele nașterii și ale morții pentru mama și tatăl său. (Vezi cum iti poti lua apartament in Bucuresti in 6 luni)

Părinții artistului au fost înmormântați sâmbătă în cimitirul Pantelimon II. (VEZI DETALII AICI)  Dată fiind tragedia, colegii lui Artan au anulat o întâlnire cu fanii formației. Totodată a fost anulată și filmarea noului videoclip al trupei, pentru piesa „Pompierii!”. Evenimentul de socializare urma să aibă loc sâmbătă, într-un club. „Din motive deloc vesele, arătând respect și empatie, acest eveniment se amână”, a fost mesajul postat de colegii artistului de la Partizan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...