Părinții lui Artan de la Partizan, înmormântați azi!

Publicat: 22/09/2018 | 15:20

Adrian Pleșca, alias Artan, solistul trupei Partizan își înmormântează, astăzi, părinții, care au trecut în neființă, pe 20 septembrie, la câteva ore unul după celălalt. (Super oferta de angajare) Mama și tatăl artistului, foști profesori, erau pensionari. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va transmite LIVE, de la Cimitirul Pantelimon II, funeraliile părinților lui Artan.

UPDATE: Adrian Pleșca este dărâmat de durere. Artistul, îmbrăcat în haine de doliu, a umblat de colo-colo pentru a se asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie. Vizibil afectat de pierderea celor care i-au dat viață, Adrian leșca încearcă să se țină tare.

Adrian Pleșca, dărâmat de durere

Zeci de persoane sunt așteptate la Cimitirul Pantelimon II, unde Adrian Pleșca își va conduce părinții pe ultimul drum. “13:30 sâmbătă. Slujba și înmormântarea (mama și tata)”, a fost anunțul făcut, pe contul personal de socializare, de Artan, solistul trupei Partizan, care trece prin clipe cumplite. (NU RATA: BREAKING NEWS. AU MURIT PĂRINȚII LUI ADRIAN PLEȘCA (ARTAN), SOLISTUL TRUPEI PARTIZAN!)

Solistul se află în stare de șoc după dubla pierdere suferită în cursul zilei de joi, într-un interval de câteva ore, când părinții săi s-au stins din viață. La scurt timp după ultima tragedie, Artan a postat pe pagina sa de Facebook două casete negre în care erau trecuți anii nașterii și ai morții pentru mama și tatăl său. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Dată fiind tragedia, colegii lui au anulat întâlnirea cu fanii formației. Totodată a fost anulată și filmarea noului videoclip al trupei, pentru piesa „Pompierii!”. Evenimentul de socializare urma să aibă loc sâmbătă, într-un club. „Din motive deloc vesele, arătând respect și empatie , acest eveniment se amână”, a fost mesajul postat de colegii artistului de la Partizan. (VEZI AICI: ANUNȚ CUTREMURĂTOR DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ PĂRINȚII LUI ADRIAN PLEȘCA (ARTAN) AU MURIT ÎN ACEEAȘI ZI)

Tatăl său, fost profesor la un cunoscut liceu de muzică, urma să împlinească luna viitoare 94 de ani, iar mama artistului, profesoară de biologie, ar fi împlinit, tot luna viitoare, 88 ani. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Adrian Pleșca este căsătorit și are doi copii, Tudor (27 ani) și Livia (23 ani).

Cine este Trupa Partizan

Trupa Partizan a fost înființată în 2001. Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri. Componența formației: Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE ADRIAN PLEȘCA (ARTAN) ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP, LA DOAR O ZI DUPĂ CE PĂRINȚII LUI AU MURIT! „MAMA ȘI TATA”)

Unul din videoclipurile formației, “Dușmănia”, nu a fost niciodată televizat. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

“Fata mea” a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa a câștigat Premiul Muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” și „Cel mai bun videoclip al unei trupe” în 2002.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...