Cum şi-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea. Și-a umilit primul iubit

Publicat: 05/11/2019 | 08:27

Mihaela Rădulescu ocupă un loc privilegiat printre vedetele showbizului autohton, asta, în principal, datorită prezenței incitante. Vedeta este foarte deschisă când vine vorba de sex şi a mărturisit că şi-a început viaţa sexuală la vârsta de 17 ani.

Chiar dacă ea a fost cea extrem de curioasă, experiența nu a fost tocmai plăcută pentru ea, mai alesccă partenerul ei era un tânăr complexat.  „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Câți euro cere Mihaela Rădulescu pe oră

Iubita lui Felix Baumgartner nu prea onorează evenimentele mondene organizate în România. Asta din cauza faptului că are un tarif ridicat, vedeta fiind scumpă până și pentru firmele cu mulți bani. Potrivit libertatea.ro, Mihaela Rădulescu solicită cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment.

În tot acest timp, diva de la Pro TV face câteva fotografii la panou și, dacă dorește, oferă scurte interviuri jurnaliștilor prezenți. Nu este obligată, însă, sub nicio formă să promoveze produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.

Felix Baumgartner (50 de ani) și Mihaela Rădulescu (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.

Citește și...